Galatasaraylı futbolcu Metehan Baltacı kaç yaşında, aslen nereli, burcu ne, evli mi, kız arkadaşı var mı, sevgilisi kim?

Galatasaray’ın yeni sezon öncesi kampının dikkat çeken isimlerinden Metehan Baltacı’nın başarısının yanı sıra özel hayatı da merak konusu oluyor.

Sarı-kırmızılı takıma Eyüpspor’dan transfer olan genç futbolcu Metehan Baltacı dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Galatasaray’ın 11 Temmuz’da oynadığı ve 3-2 kaybettiği LASK Linz takımı ile yapılan hazırlık maçında iki gol kaydeden Baltacı birçok kişinin ilgi odağı olmaya başladı. Metehan Baltacı’nın kariyeri, oynadığı takımlar ve yaşamı merak konusu olurken, özel hayatı da araştırılmaya başlandı. Peki Metehan Baltacı kaç yaşında, doğum tarihi, burcu ne, nereli, hangi takımlarda oynadı, evli mi, kız arkadaşı kim, sevgilisi var mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Metehan Baltacı kim, kaç yaşında, doğum tarihi, burcu, boyu, nereli?

Genç futbolcu Metehan Baltacı 3 Kasım 2002 tarihinde dünyaya geldi. Henüz 21 yaşında olan defans oyuncusu akrep burcu. İstanbul Fatih’te dünyaya gelen Baltacı’nın boyu ise 1,89 cm.

Metehan Baltacı sevgilisi kim, evli mi, kız arkadaşı var mı?

Henüz 21 yaşındaki olan Galatasaraylı defans oyuncusu Metehan Baltacı’nın bekar olduğu biliniyor. Hayatında kimse olup olmadığı bilinmeyen Baltacı’nın kız arkadaşının kim olduğuna dair net bilgiler bulunmuyor.

Metehan Baltacı Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyadan çoğunlukla spor yaşamına dair paylaşımlarda bulunan Metehan Baltacı’nın @metehanbaltacii kullanıcı adlı Instagram hesabını 178 bin kişi takip ediyor. Baltacı’nın takipçi sayısının kısa süre içinde yükselişe geçmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Esenler'de tehlikeli hareketler: Zikzak çizerek ilerledi, herkesin canını böyle hiçe saydı
14 Temmuz 2024 Pazar Günlük Burç Yorumları! Aşk, iş, evlilik ve para falı

Biyografi Haberleri