Futbolcu Deniz Gül kimdir, milli takım tercihi ne, aslen nereli, kaç yaşında, doğum tarihi, istatistikleri, mevkisi?

A Milli Futbol Takımı’nı seçip seçmeyeceği merak konusu olan genç futbolcu Deniz Gül’ün kariyeri ve özel yaşamı merak ediliyor.

Milli Takım’ın Uluslar Ligi maçları devam ederken, A Milli Futbol Takımı’na yeni katılacak bir isim de ilk kez gündeme geldi. TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, Portekiz’de forma giyen genç yetenek Deniz Gül’ün Milli Takım’ı seçebileceğine işaret etti. Haberin duyulmasının ardından birçok kişi Deniz Gül’ün kim olduğunu, nerede doğduğunu yaşını, doğum tarihini, ailesinin nereli olduğunu, hangi takımlarda oynadığını ve hangi milli takımı seçtiğini araştırmaya başladı. Deniz Gül hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde…

Deniz Gül, A Milli Futbol Takımı'nda forma giymeye sıcak bakıyor

Futbolcu Deniz Gül kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, burcu ne, nerede doğdu?

Genç futbolcu Deniz Gül, 2 Temmuz 2004 tarihinde İsveç’in başkenti Stockholm’de dünyaya geldi. 20 yaşında olan sporcu yengeç burcu.

Deniz Gül'ün ailesi İsveç'te yaşıyor.

Deniz Gül ailesi kim, aslen nereli?

İsveç’te doğup büyüyen Deniz Gül’ün ailesinin aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. Gül'ün kendisinden küçük bir erkek kardeşi bulunuyor.

Deniz Gül mevkisi ne, hangi takımlarda oynadı?

Ağırlıklı olarak forvet pozisyonunda oynayan Deniz Gül zaman zaman sol kanat ve on numara olarak da sahaya çıkıyor. Kariyerine İsveç’te Djursholm U17 takımında başlayan Gül daha sonra Hammarby takımına transfer oldu. Deniz Gül geçtiğimiz yaz 4,5 milyon Euro bonservis ücretiyle Portekiz ekibi Porto ile anlaşma imzaladı. 5 yıllığına Porto ile anlaşan Gül, daha önce İsveç U19, U20 ve U21 takımlarında da oynadı.

Deniz Gül, Hammarby takımından Porto'ya transfer oldu.

Deniz Gül’ün milli takım tercihi ne, hangi takımı seçti?

A Milli Futbol Takımı’nın kadrosuna katmak istediği genç yetenek Deniz Gül, İsveç’in U19, U20 ve U21 Milli Takımlarında forma giydi. Türkiye’yi seçmeye sıcak baktığı öğrenilen Gül’ün milli takım kararını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Müstehcenlik suçlamasıyla tutuklanan Jahrein tahliye edildi
Savcının makam odasında ölümle tehdit...Şüpheli itirafçı oldu: '100 bin dolar karşılığında vuracaktım'

Biyografi Haberleri