Filip Kostic kaç yaşında, boyu kaç, evli mi, sevgilisi kim, çocuğu var mı?

Fenerbahçe’ye transferi an meselesi olan Sırp orta saha oyuncusu Filip Kostic’in evli olup olmadığı, sevgilisinin kim olduğu ve kaç çocuğu olduğu gibi soruların yanıtları merak ediliyor.

Fenerbahçe’nin renklerine bağlamak için çalışmalara başladığı ünlü futbolcu Filip Kostic’in kariyeri kadar özel yaşamı da merak konusu oluyor.
Fenerbahçe’nin renklerine bağlamak için çalışmalara başladığı ünlü futbolcu Filip Kostic’in kariyeri kadar özel yaşamı da merak konusu oluyor. Sarı-lacivertli kulübün Kostic için transfer görüşmelerine hız verdiği öğrenilirken, başta Fenerbahçeli taraftarlar olmak üzere birçok futbolsever Filip Kostic’in kariyerini ve özel yaşamını araştırmaya başladı. Özellikle Kostic’in bekar olup olmadığı ve hayatında kim olduğu merak edilirken, ünlü futbolcunun kaç çocuğu olduğu da soruşturuluyor. Peki Fenerbahçe’ye transferi yakın olan Sırp orta saha oyuncusu Filip Kostic kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı, boyu kaç, evli mi, eşi kim, sevgilisi var mı, kaç çocuğu var, Instagram hesabı ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…


Filip Kostic kimdir, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, boyu kaç?

Sırp futbolcu Fenerbahçe’nin transfer döneminin son günlerinde kadrosuna katmak istediği isimler arasında öne çıkıyor. Milli futbolcu Kostic orta saha pozisyonunda görev alıyor. 1 Kasım 1992 tarihinde dünyaya gelen Kostic 31 yaşında. Akrep burcu olan Kostic’in boyu 184 cm.

Filip Kostic evli mi, sevgilisi kim, çocuğu var mı?

Son olarak İtalyan devi Juventus takımında forma giyen orta saha oyuncusu Kostic’in özel yaşamı da merak konusu oluyor. Özel hayatını gizli yaşamayı tercih eden Filip Kostic’in hayatında kimse olup olmadığı bilinmiyor. Daha önce evlilik yapmadığı bilinen 31 yaşındaki Sırp yıldızın çocuğu da bulunmuyor.

Filip Kostic Instagram hesabı

Orta sahanın solunda görev yapan yıldız oyuncu Filip Kostic’in sosyal medya hesapları da araştırılıyor. Kostic’in @filipkostic kullanıcı adlı Instagram hesabını 575 binden fazla kişi takip ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sivas'ta sağanak sonrası toprak kayması: Araçlar yolda mahsur kaldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Narin'i katledenlerin mutlaka hesap vermesini sağlayacağız
Marmaray'da pes dedirten görüntü

Biyografi Haberleri