Eylül Lize Kandemir kimdir, boyu kaç, nereli, yaşı, sevgilisi, estetiksiz hali?

Genç oyuncu Eylül Lize Kandemir kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, aslen nereli, sevgilisi var mı, estetiksiz hali, oynadığı diziler, annesi, fotoğrafları? İşte Eylül Kandemir hakkında tüm merak edilenler...

Genç oyuncu Eylül Lize Kandemir’in yaşamı, özel hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki son olarak Selahattin Paşalı ile birlikte Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi adlı romanından uyarlanacak dizide rol almaya hazırlanan Eylül Lize Kandemir kim, yaşı kaç, nereli, boyu - kilosu ne, annesi kim, evli mi, sevgilisi var mı, erkek arkadaşı kim, hangi dizilerde oynadı, Instagram, nasıl ünlü oldu, nerede okudu, estetiksiz hali, kardeşi kim? İşte Eylül Lize Kandemir hakkında pek çok kişinin merak ettiği soruların yanıtları...

Eylül Lize Kandemir kimdir, kaç yaşında, boyu - kilosu kaç, aslen nereli, burcu ne?

Orhan Pamuk’un ünlü romanı Masumiyet Müzesi dizi oluyor. Netflix tarafından hayata geçirilecek projenin başrollerinde ise Selahattin Paşalı ile Eylül Lize Kandemir yer alıyor. Netflix dizisinde rol almaya hazırlanan Eylül Lize Kandemir’in hayatı, kariyeri ve özel yaşamı merak edilmeye başlandı.

Eylül Lize Kandemir yaşı kaç, doğum yeri, boyu, doğum tarihi ne?

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen genç oyuncu Eylül Lize Kandemir 24 Aralık 2001 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz 23 yaşında olan Kandemir, oğlak burcu. Boyu 175 cm olan Eylül Lize’nin kilosu ise 55.

Eylül Lize Kandemir hangi okuldan mezun, nasıl ünlü oldu?

Eylül Lize Kandemir, Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü burslu olarak tamamladı. Daha sonra Erbulak Evi, Hilal Saral Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi, Esin Doğan Oyunculuk Eğitimi, Tansu Biçer Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi ve Craft Tiyatro’da tiyatro ve oyunculuk eğitimleri aldı. İlk olarak 2020 yılında Zemheri dizisiyle ekranlarda boy göstermeye başlayarak ün kazandı.

Eylül Lize Kandemir hangi dizilerde oynadı?

2020 yılında Zemheri dizisinde Filiz karakterine hayat veren Eylül Lize Kandemir, 2021 yılında ise Elbet Bir Gün dizisinde Janset rolünde yer aldı. Kandemir son olarak 2022 yılında Kardeşlerim dizisinde Yasmin ve aynı yıl Ah Nerede dizisinde Ferda karakteri ile ekranlarda boy gösterdi. Eylül Lize önümüzdeki yıllarda Netflix’te yayınlanacak Masumiyet Müzesi dizisinde rol almaya hazırlanıyor.

Eylül Lize Kandemir evli mi, sevgilisi var mı, erkek arkadaşı kim?

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Eylül Lize Kandemir’in bekar olduğu biliniyor. Kandemir’in sevgilisi olup olmadığına dair ise net bilgiler bulunmuyor.

Eylül Lize Kandemir Instagram hesabı

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Eylül Lize Kandemir'i @eylullize adlı Instagram hesabında 612 binden fazla kişi takip ediyor.

Eylül Lize Kandemir estetiksiz hali

Genç aktris Eylül Lise Kandemir'in estetik yaptırmadan önceki hali de birçok kişi tarafından merak ediliyor. Daha önce rol aldığı projeler incelendiğinde Kandemir'in eski hali gün yüzüne çıkıyor.

Eylül Lize Kandemir fotoğrafları

İşte güzel oyuncu Eylül Lize Kandemir'in birbirinden ilginç fotoğrafları...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'un iki ilçesinde havaya ateş açan magandalar yakalandı
Narin'in tutuklanan yengesi Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı: Cevapsız çağrıların nedeni soruldu

Biyografi Haberleri