Deniz Akkaya’nın kızının babası kim? Efe Önbilgin kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli, ne iş yapıyor, kaç çocuğu var, Instagram

Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe’ye yönelik yaptığı açıklamaların gündem yaratmasının ardından Akkaya’nın çocuğunun babası Efe Önbilgin’in kim olduğu da araştırılmaya başlandı.

Deniz Akkaya dün sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile gündem yarattı. Kızı Ayşe'nin gizlice babasıyla görüştüğünü ve yurt dışına yerleşme planları yaptığını iddia eden Akkaya, Ayşe'nin kendisini balkona kilitleyip saatlerce orada mahsur bıraktığı söyledi. Deniz Akkaya'nın açıklamalarının ardından birçok kişi ünlü mankenin kızı Ayşe'nin babasının kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Deniz Akkaya’nın kızının babası kimdir ? Efe Önbilgin kimdir, kaç yaşında, evli mi, nereli, ne iş yapıyor, kaç çocuğu var, Instagram hesabı var mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe’nin babası kimdir?

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe’nin babası ünlü modelin olaylı bir aşk yaşadığı iş adamı Efe Önbilgin’dir.

Deniz Akkaya’nın çocuğunun babası Efe Önbilgin kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Deniz Akkaya’nın 2009 yılında dünyaya gelen kızı Ayşe’nin babası olan Efe Önbilgin, medya sektöründe önemli pozisyonlarda görev yaptı. CNN Türk’te genel müdürlük yapan Önbilgin, daha sonra TNT kanalında aynı pozisyonda çalıştı. Önbilgin’in aslen nereli olduğu ve tam doğum tarihi ile ilgili net bilgiler bulunmuyor.

Efe Önbilgin evli mi, eşi kim, kaç çocuğu var?

Deniz Akkaya ile olaylı bir aşk yaşayan Efe Önbilgin, ünlü modelle ilişkilerinden doğan kızı Ayşe’nin velayeti nedeniyle mahkemelik olmuştu. Akkaya’yı kızının bikinili fotoğraflarını paylaşması nedeniyle mahkemeye veren Önbilgin’in davası reddedilmişti. Efe Önbilgin, Deniz Akkaya ile olan birlikteliğinin ardından Duygu Ekşi ile nikah masasına oturmuştu. Ekşi, eşi Önbilgin’e 8 aylık hamileyken şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açmıştı. Efe Öngilgin’in Duygu Ekşi ile 16 ay süren evliliğinden bir erkek çocuğu bulunuyor.

Efe Önbilgin Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyada aktif olarak yer almayan Efe Önbilgin’in bilinen bir Instagram ve Twitter hesabı bulunmamaktadır.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Biyografi Haberleri