Çağlar Söyüncü’nün nişanlısı kim? Serra Pakdemir kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç, Instagram hesabı ne?

Fenerbahçeli futbolcu Çağlar Söyüncü’nün nişanlısı Serra Pakdemir’in kim olduğu, aslen nereli olduğu, boyu, kilosu, burcu ve Instagram hesabı merak konusu oluyor.

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü bugün nişanlanarak dünya evine girmek için ilk adımı attı. Haberin duyulmasının ardından birçok kişi Çağlar Söyüncü’nün nişanlandığı kişiyi araştırmaya başladı. Peki sarı-lacivertli stoper Çağlar Söyüncü’nün nişanlısı Serra Pakdemir kimdir, kaç yaşında, boyu kaç, ne iş yapıyor, sosyal medya hesapları ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Çağlar Söyüncü’nün nişanlısı kimdir?

Sarı-lacivertlilerin Galatasaray derbisinde galibiyeti getiren golünü kaydeden Çağlar Söyüncü maçtan bir gün sonra aile arasında düzenlenen bir törenle nişanlandı. Söyüncü’nün bir süredir beraber olduğu ve birlikteliğini nişanla taçlandırdığı sevgilinin ismi Serra Pakdemir.

Çağlar Söyüncü’nün nişanlısı Serra Pakdemir kim, kaç yaşında, nereli?

27 yaşındaki Çağlar Söyüncü’nün 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü nişanlandığı Serra Pakdemir’in 1994 yılında İstanbul’da doğduğu biliniyor. Kendisine ait bir aksesuar firması bulunan Pakdemir İngiltere’de tasarım eğitimi aldı. 2016 yılında kendi markasını kuran Serra Pakdemir’in mücevher tasarımlarına yer verdiği ve İstanbul Beşiktaş’ta bulunan R A N G D A B A R O N G isimli bir markası bulunuyor.

Serra Pakdemir Instagram hesabı

Sosyal medyada özel yaşamına dair çarpıcı karelere yer veren Serra Pakdemir’i Instagram’da 44 binden fazla kişi takip ediyor. Pakdemir’in platformdaki kullanıcı ismi ise @serrapak.

Söyüncü için söyledikleri gündem olmuştu

Fenerbahçe’ye transfer olmadan önce Serra Pakdemir, sevgilisi Çağlar Söyüncü için şunları söylemişti: “Çağlar'ın çocukluğundan beri en büyük aşkı, belki de benden bile çok sevdiği tek şey Fenerbahçe. Fenerbahçe’ye gelmek için Milan, Roma, Dortmund, Porto gibi takımları elinin tersiyle ittiğine gözlerimle şahit oldum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri