Çağatay Ulusoy’la teknede görüntülenen kadın kim, adı ne, Instagram hesabı? Gülin Cosar (gulinco) kimdir?

Yakışıklı aktör Çağatay Ulusoy’un teknesinden ayrılırken görüntülenen genç kadının kim olduğu merak konusu oluyor. İşte yanıtı...

Çağatay Ulusoy’un gizemli tekne aşkı… Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, tekne turunda gizemli bir güzelle yakalandı. Tekneden birlikte ayrılan çiftin aralarında bir ilişki olup olmadığı merak konusu olurken, Ulusoy’un yeni gözdesinin kim olduğu da araştırılmaya başlandı. Peki Çağatay Ulusoy ile teknede görüntülenen ve isminin Gulin Cosar olduğu öğrenilen kişi kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, Instagram hesabı nedir? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Çağatay Ulusoy’un yeni sevgilisi kimdir?

Kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın’dan ayrılmasının ardından uzun süredir adı kimse ile anılmayan Çağatay Ulusoy yeni bir aşka mı yelken açtı? Ulusoy’un Bodrum tatilinde görüntülendiği gizemli kadın bir anda magazin gündemine oturdu. Çağatay Ulusoy’un dün gece birlikte eğlendiği ve sabah beraber tekneden ayrıldığı kadının isminin Gülin Coşar olduğu öğrenildi.

Çağatay Ulusoy’un yeni sevgilisi Gülin Coşar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Çağatay Ulusoy’un bir otelde birlikte eğlendiği ve daha sonra teknede sabahladığı Gülin Coşar’ın kim olduğu merak edilmeye başlandı. Ulusoy’la birlikte görüntülendiğinin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabını gizleyen Gülin Coşar hakkında pek fazla detaylı bilgi bulunmuyor.

Gülin Coşar kim, ne iş yapıyor, nereli, Instagram hesabı ne?

Instagram’da 5 bin kişi tarafından takip edilen Gülin Coşar’ın platformdaki kullanıcı isminin @gulinco olduğu biliniyor. Çağatay Ulusoy ile görüntülenmesinin ardından hesabını gizliye alan Coşar’ın kreatif direktör olarak çalıştığı öğrenildi. Öte yandan Coşar’ın kendine ait bir markası da bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri