50 gündür kayıp olan Mahmut Tekdemir bulundu!

50 gündür kendisinden haber alınamadığı yönündeki haberlerle gündem olan futbolcu Mahmut Tekdemir’in kariyeri ve özel hayatı merak konusu oluyor.

50 gündür kayıp olan Mahmut Tekdemir ortaya çıktı! Yaşananların ardından birçok kişi futbolcu Mahmut Tekdemir'in kim olduğunu, yaşını, aslen nereli olduğunu, hangi takımlarda oynadığını, maaşını ve istatistiklerini araştırmaya başladı. İşte Tekdemir hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Mahmut Tekdemir’e ne oldu, neden gündemde?

Son olarak Ankaragücü takımında forma giyen futbolcu Mahmut Tekdemir uzun süren sakatlığına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmaması nedeniyle futbolseverler tarafından gündem konusu oldu. Tekdemir’in 50 gün önce 1. Lig’in 2. haftasında oynanan maçta sakatlanarak oyundan çıkmıştı. O tarihten bu yana sakatlığı ile ilgili bir açıklama yapılmaması başta Ankaragücü taraftarları olmak üzere futbolseverleri meraklandırmıştı. Ancak geçtiğimiz gün Ankaragücü’nden Tekdemir’in sakatlığına dair bir paylaşım yapıldı. Konuya dair yapılan açıklamasında; “Profesyonel Futbol A Takım futbolcularımızdan Dorin Rotariu geçirdiği hastalık nedeniyle; Yusuf Emre Gültekin, Mahmut Tekdemir ve Bahadır Han Güngördü sakatlıkları nedeniyle Adanaspor karşılaşması kadrosunda yer almamaktadır” ifadelerine yer verildi.

Mahmut Tekdemir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Milli futbolcu olan Mahmut Tekdemir 20 Ocak 1988 tarihinde doğdu. Diyarbakır’da dünyaya gelen 36 yaşındaki oyuncu aslen Çermikli.

Mahmut Tekdemir hangi takımlarda oynadı?

Kariyerine 1999 yılında Eroğluspor’da başlayan defans oyuncusu Mahmut Tekdemir daha sonra Damlaspor, İstanbul İBB, İstanbul Başakşehir ve son olarak Ankaragücü formaları giydi. Tekdemir aynı zamanda U-17 ve U21 A Milli Takım formalarını da sırtına geçirdi.

Mahmut Tekdemir ve eşi Eda Tekdemir

Mahmut Tekdemir evli mi, eşi kim?

Futbolcu Mahmut Tekdemir’in Eda Tekdemir ile evli olduğu biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kedi Faruk'un camdan itilmesine ilişkin davada mütalaa açıklandı: İstenen ceza belli oldu

Biyografi Haberleri