Zeytinburnu’nda park yeri kavgası silahlı çatışmaya dönüştü: 1 ölü

İstanbul Zeytinburnu’nda park yeri nedeniyle başlayan tartışmada silahlar konuştu. Bir kişinin öldüğü çatışma anları kameralara saniye saniye yansıdı.

Olay, Zeytinburnu ilçesinin Beştelsiz Mahallesi’nde meydana geldi. Dün saat 16.00 sularında başlayan 126. Sokak’ta iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın park etmek isteyen bir aracı sürücüsünün başka bir arabaya sürtmesi nedeniyle başladığı öğrenilirken, kavga kısa sürede büyüdü.

İki grubunda silahlarına davrandığı kavgada kurşunlar havada uçuştu. Sokak ortasında güpegündüz yaşanan silahlı çatışmada kurşunların hedefi olan bir kişi hayatını kaybetti.

Mahalle sakinlerinin büyük panik yaşadığı çatışma sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Çatışma sırasında silahla vurularak yaralanan ve sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden şahsı vuran kişilerin olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Polis olay sonrasında bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, olay yerinde 23 adet kovan bulundu. Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması sürerken, kaçan iki kişinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Hakkari'de mayına basan çoban yaşamını yitirdi
Suudi Arabistan ile depo alım işlemi sona erdi: Bakan Şimşek'ten 'işbirliğimiz devam edecek' mesajı

Asayiş Haberleri