TikTok fenomeni Elif Buse Betkayan'ın yüzüne uğranan saldırı anları kameraya yansıdı

Ünlü TikTok fenomeni Elif Buse Betkayan, geçtiğimiz haftalarda bir erkek tarafından uğradığı saldırının anlar eğlence mekanının güvenlik kamerasına yansıdı.

TikTok'ta çektiği videolar ile ünlenen fenomen Elif Buse Betkayan, geçtiğimiz haftalarda bir eğlence mekanında uğradığı fiziki saldırının ardından o anların görüntüsü güvenlik kamerası tarafından kaydedilmesiyle ortaya çıktı.

Elif Buse Betkayan, İstanbul İstinye'de gittiği bir eğlence mekanında masasında oturduğu bir erkek tarafından yüzüne saldırı düzenlenmişti. Yaşanan hadisenin ardından çektiği bir video ile mağdur olduğunu belirten Betkayan, yaşadığı korku dolu dakikaların anlatmıştı.


Sorumlu olarak o ismi vermişti

Fenomen Elif Buse Betkayan, eğlence mekanında erkek bir kişinin masasında oturduğu sırada yüzüne vurulduğunu iddia etmişti. Betkayan olay yerine polis ekiplerinin çağırıldığını belirtmiş ve saldırganlar tarafından tehdit edildiğini öne sürerek "Bana birşey olursa sorumlusu odur" demişti.

Elif Buse Betkayan'ın eğlence mekanında saldırıya uğradığı anlar

Olay yerine polis ekipleri sevk edilmişti

Elif Buse Betkayan'ın çektiği videoda iddialarına göre yüzüne vuran erkek şahsın, kendisini tehdit etmesi üzerine polis ekiplerine ihbarda bulunmuştu. Eğlence mekanına gelen polis ekiplerine şikayetçi olan Betkayan; "Kadına şiddetin arttığı bu zamanlarda o şahıstan şikayetçi oldum" demişti.


Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı

TikTok fenomeninin eğlence mekanında yaşadığı saldırının ardından yaşanan o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayda masadaki erkek şahıs ayağa kalkarak Elif Buse Betkayan'ın yüzüne vurduğu görüldü.

O anlarda neye uğradığını şaşıran Betkayan ise garsonlara el işaretinde bulunarak yardım çağrısı yaptığı ve polis ekiplerini aradığı görüldü.


Video çekerek yaşadığı saldırı anlarını anlatmıştı

Elif Buse Betkayan, çekmiş olduğu videoda yaşadıkların an bean anlatmıştı. Betkayan, erkek şahısları uzun zamandır tanıdığını ve yanındaki kız arkadaşına erkek şahsın fotoğraf çekmesi istediği esnada tartışma yaşandığını iddia etmişti.

Ünlü TikTok fenomeni ve erkek şahıs arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede fiziki saldırı ile sonuçlanmıştı. Oturduğu masadan ayağa kalkan erkek şahıs, Betkayan'ın yüzüne vurduğunu, gözüne ve burnuna darbe aldığını belirtmişti.

Eğlence mekanına polis memurlarını çağırdığını söyleyen Elif Buse Betkayan, erkek şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Yenidoğan Çetesi skandalında adı geçen Medlife Hastanesi önünde gerilim: Polis ekipleri sevk edildi
İstanbul Barosu'nda yeni başkan İbrahim Özden Kaboğlu seçildi
Skandalda adı geçen Esenyurt'taki hastanenin tabelası örtüldü

Asayiş Haberleri