Tatil için gittiği Adana'da enişte katili oldu!

İstanbul'dan tatil için Adana'ya gelen Mehmet Kuş (27), ablasına şiddet uygulayan eniştesi Faruk Soyyiğit'i (33) çıkan tartışmada tabancayla öldürdü.

Gözaltına alınıp, ifadesinde, "Ablama kötü davranıyordu. Konuşmak için çağırdım. Beni tersleyince tartışma çıktı. Pişmanım" diyen Kuş, tutuklandı.

Olay, 4 Temmuz günü saat 16.00 sıralarında Yüreğir ilçesi Doğankent-Pekmezli Mahallesi'nde meydana geldi. Eşi Faruk Soyyiğit'in psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı T.S., bir süre önce ailesinin evine döndü. T.S.'nin tatil için Adana'ya gelen oto galerici kardeşi Mehmet Kuş, durumu konuşmak için eniştesi Soyyiğit'i yanına çağırdı. Boş bir arsada buluşan Soyyiğit ile Kuş arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kuş, belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla Faruk Soyyiğit'i karnından vurup, kaçtı.

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Faruk Soyyiğit kurtarılamadı. Yapılan çalışmada Soyyiğit'in, "cinsel istismar', "hırsızlık', ve "kasten yaralama" gibi suçlardan 20 kaydının olduğu belirlendi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Mehmet Kuş'u Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'nde sokakta yürürken yakaladı.

TUTUKLANDI

Emniyete götürülen Mehmet Kuş ifadesinde, "Ablama kötü davranıyordu. Konuşmak için çağırdım. Beni tersleyince tartışma çıktı. Pişmanım" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kuş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, ikinci gün karşılaşmaları başladı
İYİ Parti'den 'bozkurt' işareti adımı! Meclis'e kanun teklifi sunuldu: 'Ulusal sembol olarak kabul edilsin'
Silivri Belediyesi, Türkiye-Hollanda maçı için dev ekran kuracak

Asayiş Haberleri