Sokak ortasında kadına şiddet! Yoldan geçenler müdahale etmedi..

Genç kızın parkta bir şahıs tarafından şiddet gördüğü anlarda yoldan geçenlerin müdahale etmeden olayı seyretmesi dikkat çekti.

Olay, İstanbul’un Esenyurt ilçesinde meydana geldi. Esenyurt Devlet Hastanesi yakınlarında yer alan bir parkta bankta oturan genç bir kız, yanındaki adamla tartışmaya başladı.

Sözlü başlayan tartışma, adamın kıza tokat atmasıyla fiziksel şiddete dönüştü. Kıza tokat atıp saçını çeken saldırganın şiddet gösterdiği anlarda parktan geçmekte olan vatandaşların olaya müdahale etmediği görüldü.

Genç kız kendisine saldıran şahsa çantasıyla vurarak karşılık vermeye çalışsa da aldığı darbeleri engelleyemedi. Saldırgan daha sonra banktan kalkarak olay yerinden uzaklaşmak isteyen kızın saçlarından tutup kendine doğru çekerek kızın gitmesini engelledi.

Esenyurt’ta yaşanan kadına şiddet olayı, evinin balkonundan yaşananları izleyen bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.

Genç kızı sokak ortasında döven saldırgan hakkında emniyet birimleri tarafından işlem yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Sultangazi'de vatandaşların kargalarla imtihanı
Sabiha Gökçen Havalimanı tatil yoğunluğu için hazırlıklarını tamamladı

Asayiş Haberleri