Silahlı kadın, sokak ortasında eski eşine tehditler savurdu

Zeytinburnu'nda eli silahlı kadın, boşandığı kocasının oturduğu sokağa gelerek eski eşine tehditler savurdu.

İstanbul Zeytinburnu'nda bir kadın, boşandığı kocasının sokağına silahla gelip "Ya sen öleceksin ya da ben" diyerek tehditler savurdu. Elindeki silahı başına dayayıp intihar girişiminde bulunan kadına, sivil bir polis üstüne atlayarak engel oldu.

Olay, 22 Temmuz Pazartesi saat 20.30 sıralarında, Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Merve G. isimli kadın, geçtiğimiz aylarda boşandığı Neçirvan A. isimli eski eşinin evinin bulunduğu sokağa silahla geldi. Merve G., silahı eve doğrultarak "Ya sen öleceksin ya da ben" diyerek eski kocasına tehditler savurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar, kadını ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Merve G. daha sonra ise elindeki silahı kendi kafasına dayayarak intihar girişiminde bulundu. Merve G. silahı kafasına dayadığı esnada sivil bir polis memuru, kadının üstüne atlayarak silahı elinden aldı. Polis ekipleri, Merve G. ile Neçirvan A.'yı gözaltına aldı.

"KADININ NUMARASIYLA FARKLI SİTELERE ÜYE OLMUŞ"

Mahalle sakinlerinden Muhammet Enes Bayhan, "Saat 20.30- 21.00 sıralarıydı, çığlık sesi geldi. Duymadım ama silahla 2 el ateş etmiş. Daha sonra da eski kocasına doğru bağırıp "Aşağı in. Seni vuracağım" dedi. Polisler de geldi ama yaklaşamıyorlardı elinde silah olduğu için. Kadının gözü kararmıştı. Adam da yukarıdan tahrik ediyordu, "Sık kafana ne duruyorsun?" diye. Sonra kadının üstüne atlayıp silahı aldılar. Duyduğuma göre, adam boşandıktan sonra kadının numarasıyla farklı sitelere kayıt olmuş. Kadını da sürekli arıyorlarmış. Kadın bununla ilgili bir şey söylemiyordu sadece vuracağını söylüyordu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kulüpler Birliği Vakfı’nda Ali Koç yeniden başkan
Meclis'te tansiyon yükseldi: AK Parti ve DEM Vekiller arasında yumruklu kavga
CHP Başakşehir İlçe Örgütü'nden Mehmet Mert'e plaket

Asayiş Haberleri