Semih Çelik'e benzeyen gençten kendisini hedef alanlara tepki

19 yaşındaki Semih Çelik'in iki kadını katletmesi gündemdeki yerini korumaya devam ederken katile benzeyen bir genç, kendisi ve kız arkadaşına gelen yorumlara tepki gösterdi.

İstanbul'un Fatih ilçesinde geçtiğimiz günlerde 19 yaşındaki Semih Çelik, yarım saat aralıklarla önce Ayşenur Halil'i sonra İkbal Uzuner'i katletmiş ve sonrasında intihar etmişti.

Mesleğinin kasap olduğu öğrenilen Semih Çelik ilk önce sevgilisi Ayşenur Halil'i Eyüpsultan'daki evinde boğazını keserek öldürmüştü.

Ardından da Edirnekapı surlarında eski sevgilisi İkbal Uzuner'i vücudunu parçalara ayırdıktan sonra, Uzuner'in başını ve vücudunun bazı bölümlerini surlardan aşağı atmış ve intihar etmişti.

Kan donduran olayın ardından tepkiler yükselmeye devam ederken Semih Çelik'e benzetilen bir genç, kendisini ve kız arkadaşını hedef alan sözler sonrasında videolu açıklama yaptı.

Kız arkadaşına yönelik 'Sizi ne zaman haberlerde göreceğiz', 'Seni ne zaman aynı durumda göreceğiz' ifadeler kullanıldığını belirten genç, olayla tamamen alakasız olduğunu söyledi.

Kendisini ve arkadaşını hedef alan sözlerin ardından video paylaşan genç şunları söyledi:

"Öncelikle ben düşündüğünüz kişi değilim. Bu durum üzerinden önceden paylaştığım videolar üzerine yorum atıyorsunuz. Çok fazla oldu. İnsanlar yanlış anlıyorlar, kendi şahsıma ve kız arkadaşıma gereksiz vaatlerde bulunuyorlar.

"BANA KATİL MUAMELESİ YAPIYORLAR"

İnsanların çoğunu etkileyen, ciddi anlamda düşündüren şeyler yaşıyoruz. Ama bu da iki buçuk haftaya unutulacak. Şuan herkes laf yapıyor. Şu ana kadar kız arkadaşıma 'Sizi ne zaman haberlerde göreceğiz' yada 'Seni ne zaman aynı durumda göreceğiz' diyorlar. Bana katil muamelesi yapıyorlar.

"OLAYLA TAMAMEN ALAKASIZIM"

İnsanları tanımadan, düşünmeden, görmeden yapıyorlar. İnsanları gereksiz şekilde yargılamayın. Şu an ben saçımdan dolayı böyle bir muameleyi görüyorum ya da yüz hatlarımdan. İnsanlar iyi yada kötü bir şeye benzetilebilir. Buna bir şey demiyorum ama siz karşı tarafın rahatsız olacağı şekilde buna devam ettiriyorsunuz. Olayla tamamen alakasızım. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

El Kaide liderinin oğlu, Fransa'da sınır dışı edildi
İstanbullular haftasonu plan yaparken 2 kez düşünün!
Ferrarisiyle gişelerde hız şovu yaptı: 343 km hıza ulaştı!

Asayiş Haberleri