Rojin Kabaiş intihar mı etti, öldürüldü mü? Telefonunda son yaptığı aramalar ortaya çıktı! Rojin Kabaiş'i kim öldürdü?

Geçtiğimiz günlerde Van'da kayıp olan ve sonrasında cesedine ulaşılan Rojin Kabaiş'in intihar edip etmediği merak ediliyor. Son olarak öldürüldüğü düşünülen genç kızın telefonunda yapılan bazı aramalara ulaşıldı. Peki Rojin Kabaiş intihar mı etti?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, geçtiğimiz günlerde akşam yurtta yediği yemeğin ardından kayıplara karışmıştı. Ardından ise genç kızdan bir daha haber alınamamıştı. Günler sonra Rojin'in cesedi gölde bulunmuştu. Peki Rojin Kabaiş intihar mı etti, yoksa öldürüldü mü?

ROJİN KABAİŞ İNTİHAR MI ETTİ, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Rojin Kabaiş, 27 Eylül tarihinde kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıkmıştı.
Geri dönmediği görülen Rojin Kabaiş'e telefonla ulaşamayan yakın arkadaşları, 28 Eylül'de saat 12.00 sıralarında polise haber vermişti.

Ardından genç kızın 27 Eylül'de saat 18.30 sıralarında Van Gölü Sahili'ne çakıl taşı toplamaya gideceğini söylediği, beraber gitmeyi teklif ettiği arkadaşının olumsuz yanıt verdiği tespit edilmişti.

28 Eylül tarihinde ise Van Gölü Sahili'nde Rojin'e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulunmuştu. Olay sonrası telefonla konuştuğu annesine markete gidip, kahve, su ve kek alacağını söyleyen genç kız için polis, Jandarma Sahil Güvenlik, AFAD ve Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekipleri arama çalışması başlatmıştı.


CANSIZ BEDENİ BULUNMUŞTU


Arama çalışmalarının 18. gününde genç kızdan kötü haber gelmiş ve cansız bedeni bulunmuştu. Genç kızın kesin ölüm sebebi henüz belli olmamışken, yapılan incelemeler sonucu Kabaiş'in cep telefonundan yaptığı aramalara ulaşıldı.

Öğrenilen bilgilere göre Rojin'in telefonundan kaybolduğu gün öncesinde 'Otopsi nasıl yapılır, ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur, öldükten sonra cennete nasıl gidilir' gibi çeşitli aramalar yapıldığı ortaya çıktı.

Ayrıca telefon üzerinden kaybolduğu bölge de haritalar uygulamasında araştırılmış olarak görüldü.

SON OKUDUĞU KİTAP ORTAYA ÇIKTI

Rojin Kabaiş'in son olarak Sait Faik Abasıyanık’ın Kayıp Aranıyor kitabını kütüphaneden aldığı öğrenildi. Kitabın içeriğinde dünyanın iki yüzlülüğünden sıkılan Nevin adlı bir kızın içsel yolculuğu anlatılıyor ve kitabın sonunda Nevin ortadan kayboluyor.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Ancak tüm bunlar Rojin'in kesin olarak intihar ettiği anlamına gelmiyor. Genç kızın ölümü halen ekipler tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Kesin ölüm sebebi ve ölümün intihar ya da cinayet olup olmadığı incelemeler sonucu belli olacak.

Rojin Kabaiş'in ölüm sebebi henüz netleşmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Vergi zamları kapıda: IMEI kayıt ücreti 45.953 TL, yurtdışı çıkış harcı 720 TL olacak
1 Ocak'tan bugüne 2 bin 194 terörist etkisiz hale getirildi
Eski hakem Selçuk Dereli, 'Heimlich' manevrasıyla hayat kurtardı

Asayiş Haberleri