Kahvenin önünde oturan 3 kişi ve husumetlisine ateş eden şüpheli yakalandı

Bursa'da tartıştığı husumetlisi ile olayla ilgisi olmayan 3 kişiye ateş ederek yaralayan şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli "Korkutmak için yaptım diyerek, masum insanları yaraladığım için özür dilerim" dedi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde tartıştığı İ.K. (43) ile olayla ilgisi olmayan, kahvenin önünde oturan 3 kişiyi tabancayla yaralayan Davut S. (38) yakalandı. Alacağı olduğu İ.K.'yi korkutmak istediğini söyleyen Davut S., "Masum insanları yaraladığım için üzgünüm. Kendilerinden özür diliyorum" dedi.

Olay, saat 21.00 sıralarında Gemlik ilçesi Eşref Dinçer Mahallesi'nde meydana geldi. Davut S. ile İ.K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Davut S., belindeki ruhsatsız tabancasını çıkardı. Davut S., silahı görünce yakında bulunan kahvehaneye kaçan İ.K.'nin peşinden rastgele ateş etti. Kurşunlar, İ.K. ile kahvehanenin önündeki masada sohbet eden H.M., M.T. ve K.B.'ye isabet etti. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikeleri bulunmayan 4 kişi tedavi altına alındı.

Olay sonrası kaçan Davut S., Yenişehir ilçesinde yakalandı. Borcunu ödemeyen İ.K.'yi korkutmak istediğini söyleyen Davut S., "Masum insanları yaraladığım için üzgünüm. Kendilerinden özür diliyorum" dedi.

Davut S.'nin Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusunun devam ettiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri