İstanbul'da cadde ortasında silahlı saldırı: Maskeli iki kişi ateş açtı

R.M. ve Y.T. berber dükkanından çıktıkları sırada maskeli ve silahlı iki kişi tarafından cadde üzerinde takip edilip silahlı saldırıya uğradı.

Küçükçekmece'de maskeli iki kişi, berber dükkanından çıkan iki kişiye silahlı saldırı düzenledi. R.M. ve Y.T. bacaklarından yaralanırken saldırganlar olay yerinden kaçtı. Polis, olayın ardından kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 16.15 sıralarında Gültepe Mahallesi, Bağlar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre R.M. ve Y.T. berber dükkanından çıktıkları sırada maskeli ve silahlı iki kişi tarafından cadde üzerinde takip edilmeye başlandı. Kısa süre sonra şüpheliler yanlarında bulunan silah ile iki arkadaşa ateş etmeye başladı. R.M. ve Y.T. bacaklarından yaralanırken saldırganlar olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında bazı dükkanlara ve araçlara mermilerin isabet ettiği öğrenildi. Ekiplerin yaptığı çalışama sonrasında yaralanan iki kişinin uyuşturucu suçundan çok sayıda suç kaydı olduğu anlaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TBMM Genel Kurulu karar yeter sayısı bulunamadığı için kapandı
Yıldız Tilbe'nin unutulmaz şarkılarıyla İstanbul konser takvimi
İstanbul trafiğinde tekmeli yumruklu kavga!

Asayiş Haberleri