İstanbul trafiğinde tekmeli yumruklu kavga!

Maslak’ta yol ortasında yaşanan trafik kavgasında bir taksici üç kişinin saldırısına uğradı. O anlar saniye saniye görüntülendi.

İstanbul trafiğinde yaşanan gergin anlara bir yenisi daha eklendi. Araçtaki üç kişinin saldırdığı taksici arabanın camlarını kırmaya çalıştı.

Olay bugün Sarıyer ilçesine bağlı Maslak semtinde meydana geldi. İşlek bir yol üzerinde henüz bilinmeyen nedenle iki araç arasında yol tartışması çıktı.

Taksici ile binek otomobilin karıştığı tartışma kısa sürece büyüyünce aracın içindeki üç kişi otomobilden inerek taksi sürücüsüne saldırdı.

Tekme ve yumruklu saldırıya uğrayan taksiciyi kurtarmak için çevredekiler seferber oldu. Kavga nedeniyle yol kısa süreliğine kapanırken, diğer araç sahipleri kornalarını çalarak yaşananlara tepki gösterdi.

Taksiciye saldıranlar daha sonra arabaya binip olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. O esnada aracının bagajından bijon anahtarını alan taksici de kendisine saldıranların bindiği arabaya elindeki aletle vurmaya başladı. Ancak araçtakiler gaza basarak hızla uzaklaşıp gözden kayboldu.

Maslak’ta trafikte meydana gelen kavga cep telefonu kamerasına böyle yansıdı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da cadde ortasında silahlı saldırı: Maskeli iki kişi ateş açtı

Asayiş Haberleri