EGM'den polisin bıçaklı saldırıya uğradığı olaya ilişkin açıklama: Suç kaydı olduğu ortaya çıktı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada polise bıçakla saldıran şahsın suç kaydı olduğu belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü (EGM), Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi Tünel çıkışında bir polisin yaralandığı olaya ilişkin açıklama yaptı.

İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde ilerleyen bir şahıs, telefonuyla ilgilenen polisin arkasından yaklaşarak elinde bıçakla ensesinden yaraladı.

Saldırgan olay yerinden kaçarken, polis memurunun yardımına zabıta memuru koştu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralı polisi hastaneye kaldırarak tedavi altına alındı.

EGM'DEN AÇIKLAMA: SALDIRGANIN SUÇ KAYDI VAR

Yaşanan saldırının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi. Açıklamada bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren O.I. isimli şüphelinin Kasımpaşa'da gözaltına alındığı ve yapılan kontrolde şahsın psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

Öte yandan şahsın yapılan sorgulamasında uyuşturucu madde kullanmak, kişilerin huzur ve sükununu bozmaktan suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Yaralı polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilen açıklamada "Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir" denildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

12.10.2024 tarihinde, Beyoğlu ilçesi İstiklal Caddesi Tünel çıkışında meydana gelen ve bir polisimizin yaralandığı olayla ilgili olarak;

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince olay sonrası derhal yerine intikal edilmiş, bir şahsın bıçakla gelerek polisimize saldırdığı ve olay yerinden uzaklaştığı anlaşılmıştır.

"TAHKİKAT İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR"

Şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalarda, kimlik bilgileri tespit edilen O.I. isimli şüpheli Kasımpaşa'da gözaltına alınmıştır.

Şahsın yapılan sorgulamasında uyuşturucu madde kullanmak, kişilerin huzur ve sükununu bozmaktan suç kaydı olduğu tespit edilmiş, ayrıca yapılan kontrolde şahsın psikolojik tedavi gördüğü anlaşılmıştır.

Yaralı polisimizin kaldırıldığı hastanede tedavisi devam etmekte, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul Beylikdüzü'nde kadınlar şiddete ve cinayetlere karşı sokağa çıktı: 'Asla yalnız yürümeyeceksin'
Kötü Kan dizisine kötü son, dizi ekran macerasına son verdi 6. bölümde final yaptı!
İsrail, Gazze'nin kuzeyindeki bir bölgenin daha boşaltılmasını istedi

Asayiş Haberleri