Bağcılar'da emekli polis memurunu öldüren gaspçı tutuklandı

Bağcılar'da emekli polis memuru Avşin Altuntaş'ı göğsünden vurarak öldüren gaspçı Ekrem E. ile beraberindeki Fikret T., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 19 Haziran Çarşamba günü gece saatlerinde, Bağcılar'da meydana geldi. Özel bir inşaat firmasında yaklaşık 2 ay önce güvenlik müdürü olarak işe başlayan iki çocuk babası emekli polis memuru Avşin Altuntaş, olay akşamı iki güvenlik görevlisi ile birlikte, iş yeri önünde otomobilin içinde beklemeye başladı. İş yerinde yaşanacak herhangi bir olumsuzluğa karşı önlem amaçlı bekleyen Altuntaş ve iki çalışana silahlı bir kişi yaklaştı. Gelen şüpheli, araçta bulunanların cep telefonlarını silahla gasbederek ayrıldı. Saldırgan uzaklaştığı sırada otomobilden inen Altuntaş, silahıyla havaya ateş etti. Ayrılan şüpheli geriye dönerek Altuntaş'e ateş açtı. Açılan ateş sonucu emekli polis memuru Avni Altuntaş vuruldu. Gaspçı olay yerinden bir arkadaşıyla kaçarken, yaralanan Altuntaş, hayatını kaybetti. Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmada, saldırganın 23 yaşındaki Ekrem E. olduğu belirlendi. Gaspçının olay yerinden Fikret T. ile birlikte kaçtığı ortaya çıktı. Çalışmalarda, gaspçıların Bağcılar'da saklandıkları belirlendi. Düzenlenen operasyonla iki saldırgan, bir ruhsatsız silahla yakalandı.

TUTUKLANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan şüphelilerden Ekrem E.'nin çeşitli suçlardan 21 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Yakalanan ikinci kişi Fikret T.'nin de 10 suç kaydı olduğu öğrenildi. İşlemlerin ardından iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY ANI KAMERADA

Yapılan çalışmalarda, olay anına ait güvenlik kamera görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde, saldırgan Altuntaş ve iki çalışanın bulunduğu otomobile yaklaşıyor. Otomobildekilerin telefonları alan şüpheli, olay yerinden ayrılırken Altuntaş, peşinden koşarak silahıyla havaya ateş ediyor. Daha sonra saldırgan geri dönüp Altuntaş'a ateş ediyor. Yaralanan Avşin Altuntaş yere yığılırken otomobildeki iki kişinin yardımına koştuğu görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Pençe-Kilit şehidine acı veda: Son yolculuğuna uğurlandı
Ekrem İmamoğlu, Youtube kanalından paylaştı: Ayhan Sicimoğlu ile İstanbul Lezzetleri belgeseli

Asayiş Haberleri