Ali Yerlikaya duyurdu! Bağcılar’da imamı okla vuran şahıs gözaltında!

Dün İstanbul Bağcılar’da tartıştığı cami imamını okla vuran şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bağcılar ilçesinde Necaattin Cami’sinin imamına okla saldıran kişinin yakalandığını duyurdu. Hakkında suç kaydı bulunduğu öğrenilen saldırgan hakkında işlem başlatıldı.

Ali Yerlikaya X hesabından yaptığı paylaşımla, Bağcılar Necattin Camii imamı D.K’ya okla saldıran M.G’nin gözaltına alındığını duyurdu. Şüpheli hakkında “Kasten Yaralama” suçundan işlem başlatılırken saldırganın suç kaydı bulunduğu da ortaya çıktı.

Bakan Yerlikaya’nın “Gereği Yapıldı” diyerek paylaştığı mesajda şu ifadeler yer aldı:

“İstanbul’un Bağcılar İlçesi Necaattin Cami’de dün öğlen saatlerinde Cami İmamı D.K.’yı okla yaralayan şahsın M.G. olduğu tespit edilmiştir. Şahıs “Kasten Yaralama" suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alınmıştır.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan incelemeler sonucu şüpheli şahsın cami içerisine girerek, imama hakarette bulunduğu, vatandaşlar tarafından camiden çıkartıldığı, bir müddet sonra elinde ok ve yay ile cami önüne geri gelerek camii çıkışında imam D.K. yı yaraladığı tespit edilmiştir.

Ayrıca M.G. isimli şüpheli şahsın “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak, Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma, Kasten Yaralama ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçlarından kaydının bulunduğu tespit edilmiştir.

Masum insanların canlarına kast edenlere, huzurunu kaçıranlara asla müsaade etmeyeceğiz”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Asayiş Haberleri