16 yaşındaki kız dehşet yarattı: Düğünde kan aktı

16 yaşındaki kız çocuğu 10 yaşındaki çocuğu darp etti, ardından babasını bıçakladı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kız polis tarafından aranıyor.

DHA- Bursa'nın İnegöl ilçesinde, düğünde tartıştığı A.H. (10) adlı erkek çocuğunu darbedip, ardından babası Levent H.'yi (40) göğsünden ve kolundan bıçakla yaralayan M.İ. (16) adlı kız, polis tarafından aranıyor. M.İ.'nin yaklaşık 3 ay önce de parkta tartıştığı R.C.'yi bacağından bıçakladığı ortaya çıktı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Orhaniye Mahallesi Uncu Sokak'taki düğünde meydana geldi. İddiaya göre, M.İ., henüz belirlenemeyen nedenle A.H.'ye tokat attı. Olayı gören baba Levent H., oğlunu darbeden M.İ.'ye tepki gösterdi. Tartışma sırasında M.İ., yanındaki bıçakla Levent H.'yi göğsünden ve kolundan yaralayıp kaçtı. Davetliler durumu polis ekiplerine bildirirken, Levent H., özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Levent H., tedbir amacıyla tedaviye alındı.

Olaydan sonra kaçan ve tüm aramalara rağmen henüz bulunamayan M.İ.'nin, 21 Nisan'da, İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'ndeki Kültürpark'ta tartıştığı R.C.'yi de bacağından bıçakladığı, yakalandığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Düğünde takılan altınların değerini katlamak isterken tuzağa düştü
Tefecilere "ödünç para" operasyonu: 7 gözaltı
İlk kez tatile çıkan genç Furkan kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Asayiş Haberleri