15 yaşındaki yeğenini cinayete azmettiren dayı tutuklandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde iddiaya göre yeğenini cinayete azmettiren dayı, mahkeme tarafından tutuklandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Emirhan Gözlek'i (18) öldüren E.G.'yi (15) azmettirdiği iddia edilen dayısı Tolga Dikmen (26) de yakalanıp, tutuklandı.

Çorlu'da cezaevinden izinli çıkan Tolga Dikmen, eşinin kendisini Emirhan Gözlek ile aldattığını yeğeni E.G.'ye anlattı. Pazartesi akşamı Tolga Dikmen ile E.G., Hıdırağa Mahallesi 5'inci Sokak'ta yürürken Emirhan Gözlek ile karşılaştı. E.G., üzerinde taşıdığı tabancayı çıkarıp, Gözlek'e ateş açtı. Vücuduna aldığı 2 kurşunla ağır yaralanan Gözlek, kanlar içinde yere yığıldı. Dikmen ile E.G., olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Gözlek, kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

'SİLAHI DAYIM VERDİ"

Olayın ardından E.G., saklandığı evde polis tarafından yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'nde psikolog eşliğinde ifadesi alınan ve mahkemede tutuklanan E.G., silahı dayısının kendisine verdiğini ve ateş etmesini istediğini söylediği öğrenildi. İfadenin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, operasyonla yeğenini azmettiren Tolga Dikmen'i saklandığı evde yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Dikmen de çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakan Göktaş tarih verdi: Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yatacak?
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrailli bakana tepki: 'Muhatap alınacak biri olma niteliğini yitirdi'
Beylikdüzü'nde yaşlanmak yok!

Asayiş Haberleri