Altına yatırım yapanların yüzü gülüyor, Gram ve çeyrek altın rekora koşuyor! 25 Eylül 2024'te güncel altın fiyatları kaç TL?

Çeyrek ve gram altın bugün kendi rekorunu kırarak bir ilke imza attı. altın alacaklar ya da hali hazırda altına yatırım yapmayı düşüneler için güncel fiyatlar kaç TL'den başlıyor? İşte yanıtı...

Altın piyasalarda haftalardır artış göstererek rekorunu kırmaya devam ederken 25 Eylül 2024 Çarşamba gününde şaşırtan anlar yaşandı. Altına yatırım yapanların şu günlerde yüzü gülerken gram ve çeyrek altın rekor üstüne rekor kırıyor. Peki 25 Eylül 2024 Çarşamba gününde gram altın ve çeyrek altın kaç bin TL'den satışa sunuluyor? Gram ve çeyrek altındaki son durum nedir? İşte anlık verilerle altındaki son durum..

Gram ve çeyrek altın bugün kaç TL'den işlem görüyor?

25 Eylül 2024 gününde gram ve çeyrek altında yeni rekorlar kırılırken binlerce kişi ise güncel son altın fiyatlarını merak ediyor. Buna göre piyasalarda Kapalıçarşı ve serbest piyasada öğle saatleri gram altının alış fiyatı 2.911 TL alış, 2912 TL ise satışı bulunuyor.

Çeyrek altın ise yüzde 0.51 oranında yükselişini sürdürürken alış fiyatı 4.919 TL, satış fiyatı ise 4.955 TL'den işlem görüyor.

Gram altın 2025'te 5 bin TL'yi görebilir


Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, altına yatırım yapan ya da hali hazırda yapmayı düşünen vatandaşları uyararak önemli tiyolar verdi. Memiş'e göre her geçen gün altında devam eden yükseliş 2025 yılı itibarıyla devam edecek. Gram ve çeyrek altında rekor üstüne rekor kırmasının beklentisi olduğuna dikkat çekildi. İslam Memiş'e göre gram altının 2025 yılında 4 bin 500 TL'yi aşmasının beklendiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Doktor olarak Bingöl'e atanmıştı: Türkiye güzeli İdil Bilgen göreve başlamadı
İstanbul Fatih'te polis aracıyla tramvay çarpıştı
İstanbul'da Ekim ayının ilk haftası hava nasıl olacak? Haftalık hava durumu 01-06 Ekim 2024

Altın Fiyatları Haberleri