27 Şubat 2023 Pazartesi - 5 Mart 2023 Pazar haftalık burç yorumları

Haftalık burcunuz burada. İçinizdeki tatlı rüya inananını kucaklayın ve bu hafta boyunca süzülün. Sahip olabileceğiniz bağımlılık yapıcı dürtüleri not edin ve kendinizi onaylayıcı meşgalelere ve çok da suçlu olmayan zevklere yönlendirin. Bir yandan, kendinizi akışa bırakın ve olasılıklara açık olun. Öte yandan, açın ve aktif olun. İstediğiniz bir şey için kararlı bir taahhütte bulunun ve hiçbir şüpheye yer bırakmayın. O başlangıç noktasından itibaren neyin tezahür ettiğine şaşıracaksınız.

Haftalık burcunuz burada. İçinizdeki tatlı rüya inananını kucaklayın ve bu hafta boyunca süzülün. Sahip olabileceğiniz bağımlılık yapıcı dürtüleri not edin ve kendinizi onaylayıcı meşgalelere ve çok da suçlu olmayan zevklere yönlendirin. Bir yandan, kendinizi akışa bırakın ve olasılıklara açık olun. Öte yandan, açın ve aktif olun. İstediğiniz bir şey için kararlı bir taahhütte bulunun ve hiçbir şüpheye yer bırakmayın. O başlangıç noktasından itibaren neyin tezahür ettiğine şaşıracaksınız. 27 Şubat - 5 Mart 2023 haftasında haftalık burcunuzu ve burcunuzu neler bekliyor öğrenmek için okumaya devam edin.

Koç
Hafta sonu boyunca, fikirlerinizi alın ve düşünceli bir dinlenme pozisyonu alın. Eskilerin bir zamanlar yaptığı gibi onları tanrılara sunun. Bugün psikoloji, bu fikri, düşünceleri bilinçaltına, rasyonel olmayan tarafa, rüyalarda ve derinlemesine düşünmek için teslim etmek olarak çerçeveliyor. O parçanızın işe yarayanları toplamasına ve yaramayanları dağıtmasına izin verin. Zaten keskin olan sezgi yetinizi güçlendirmek için bu yaratıcı etkiden yararlanın. Gizli bir aşık gibi, yüzeyin altına bakar gibi, insanların sözleriyle söylediklerine değil, hecelerin etrafındaki diğer her şeye; ton, tonlama ve vücut dili. Gerçekte söylenenlerden çok daha fazlasını anlayacaksınız.


Boğa
Disiplinli ve odaklanmış çabayla elde edilen başarı gezegeni Satürn bu bölgedeki son haftasını kapatırken, gelin kariyer hakkında konuşalım. Bu dönem 2,5 yıllık koşusunu tamamladığı ve iletişim ve akıl gezegeniyle hizalandığı için fikirlerinizi tanımlamanız çok önemlidir. İletişim etrafında bir fikre veya açıya bağlı kalın. Bu, yazma, yazma veya konuşma becerileriniz üzerinde çalışmakla ilgili olabilir. Bilginizi belirli bir konu etrafında gösterin, otoritenizi kullanın ve ciddi olduğunuzu iletmek için iletişim kurma şeklinizi kullanın. Tamamlanması veya tamamlanması gereken bir şey var mı? Bunu bu hafta yap. Bu alandaki başarılarınızı ve sıkı çalışmalarınızı gözden geçirin ve kendinize biraz teşekkür edin.

İkizler
Kapsayıcı inançlarınız ve misyon beyanınız hakkında ayrıntıya inmenin zamanı geldi. Geriye dönüp son birkaç yıla bakın. Çıktığın yolculuk nedir? Bu alanda büyümeyi veya genişlemeyi ne teşvik etti? Ve ne tür pratik bilgi veya eğitim arayışına girdiniz? Kavramları podcast'ler, konuşma veya resmi çalışma yoluyla mı keşfettiniz? Yoksa fikirlerinizi paylaşan ve ilerledikçe geliştiren siz miydiniz? Pratik ama bazen uzun, disiplinli çabaların gezegeni Satürn bu bölgeyi terk etmek üzereyken, tam olarak neye ve neden inandığınızı özetlemeye değer. Sizinkinden farklı fikir ve inançlarla nasıl bağlantı kuracaksınız?

Yengeç
En derin mahrem alanlarınızda sınırlar koymak veya sınırları deneyimlemek son birkaç yılda bir tema haline geldi. Bununla birlikte, bu özel etkinin son haftası başladı ve bunun için yaşasın. Şimdiye kadar ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacağınızı, amacınızı nasıl vurgulayacağınızı ve belirli güvenlik açıklarını nasıl koruyacağınızı biliyor olabilirsiniz. Haftaların sonuna yaklaşırken, bu temaları özetleyen bir durumu yeniden gözden geçirebilirsiniz. Veya bir çocuğu, banka hesabını veya diğer varlıkları paylaştığınız önemli bir kişiyle biraz derinlemesine düşünerek veya bilinçli bir konuşma yaparak bunları kendinize sorun. Ya da sadece güvenilir sırdaşınız. Ne kadar ilerlediğinize, neler başardığınıza ve neler öğrendiğinize bir bakın; Kendinizi gururla tebrik edin.

Aslan
İlişkiler sakin günlerini vurmak üzere. Taahhüt, yapı ve sınırlama gezegeni nihayet önümüzdeki hafta bu bölgeden çıkarken, hala yapılması gereken her şeyi, yani kaçınmayı düşünme ve tamamlama zamanınız. Cuma, yapıcı sohbetler için kritik bir zamandır, bu yüzden onu anlamlı kılın. Neye bağlı kalmaya istekli olduğunuza bakın ve uzun vadeli düşünün. Pragmatik ama mesafeli bir zihniyet içinde olacaksınız ve kendinize ve önemli bir başkasına temelleri ve cıvataları daha kolay ifade edebileceksiniz. Diğeri önce sizinle konuşabilir. Diyaloğa açık olun ve hiçbir şeyi kişisel algılamadan söylediklerini dinleyin. Bu bir gerçeğin canını yakan bir an olabilir ama aynı zamanda harika bir hediye çünkü tam olarak nerede durduğunuzu bileceksiniz, onlar da öyle bilecekler.

Başak
Mart 2020'den beri iş ve sağlıklı yaşam alanınızda sağlam bir slogan oldu ve şanslı yıldızlarınıza şükürler olsun, bu son hafta. Başarılarınızı, engellerinizi ve bunları nasıl aştığınızı özetlemek için bu zamanı kullanın. Ayrıca işte veya belirli bir sağlık sorunuyla öğrendikleriniz nedeniyle zihniyetiniz ve anlayışınız. Cumaya doğru net bir anlayışa sahip olabilirsiniz, bu nedenle bu zamanı ileriyi planlamak ve iş ve sağlık rutinlerine adamak için kullanın. Özellikle, iletişim vurgulanır, bu nedenle otoritenize veya uzmanlığınıza adım atın. Bir sosyal bilimler veya insancıl yaklaşım benimseyin; temalar teknolojinin kullanımı etrafında olabilir.

Terazi
Boş zaman, eğlence, flört ve genel olarak içinizdeki çocuğu serbest bırakma alanınız aydınlanmak üzere. Yeni bir hobi keşfetmiş olabilirsiniz veya moralinizi yükseltmekten çok bir angarya ve sıkıcı gibi hissettiren birkaç saati içeride doldurmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Bu, somurtkan Satürn'ün bu alandan geçişi ile ilişkilidir. Gezegen dizilişinin neşe kaynağı Satürn, tamamen iş olabilir ve oyun olmayabilir, ama sonunda, koyduğunuz şeyi alırsınız. Garantili. Haftanın sonuna doğru kendinize gerçekçi bir değerlendirme yapın ve başarılarınız için sırtınızı sıvazlayın. Uzun vadede neyi taahhüt edebileceğinize karar verdiğiniz ve planlamaya bu noktadan baktığınız yer burasıdır. Neyi veya kimi bir sonraki aşamaya almaya hazırsınız?

Akrep
İç cephede bir iş yeri oldu. Son birkaç yılda bir son ya da bir görev duygusu ve sınırlama. Bu süre boyunca, yavaş yavaş kendiniz için bir şeyler inşa ettiniz. Geç Akrepler, kendi odanızı, evinizi, otoritenizi veya kontrolünüzü elde etmek için hala biraz ağırlık veya baskı hissedebilirsiniz. Bu sizin için bir olgunlaşma oldu ve zorlu ama tatmin edici bir olgunlaşma oldu. Neyse ki, bu etkinin son haftası, burcunuz için özellikle gergin bir yönden çıkıyor. Hayatınızda doğal olarak rahat olduğunuz kadar elinizin altında olmayan bir unsur olsa da, hayatınızın istikrarlı ve üretken bir akışa doğru ilerleyen bir kısmı da vardır. Bundan önce, ailenize, ev hayatınıza ve köklerinize geriye dönük bir bakış atın ve kat ettiğiniz zemini takdir edin.

Yay
Satürn gezegeni hareket halinde, burç değiştiriyor ve sonunda yerel ilişkiler, kısa kurslar ve yazı alanınızda uzun bir turu bitiriyor. Kardeşlerin varsa onlar da sayılır. Bu pozisyon burcunuzu destekledi, bu nedenle temalar bazı sınırlamalar ve kısıtlamalar içerse de, başarıya ve odaklanmaya eşlik ediyor. Bitişler bir tema olabilir ve belki de alıştığınızdan daha az sosyal kahve randevusu olabilir. Bu nedenle, kemerinizin altında veya devam etmekte olan bazı büyük projeleriniz olabilir. Cuma yaklaşırken, düşünmek ve plan yapmak için mükemmel bir zaman. İleriye dönük en iyi yol için seçeneklerinizi azaltmanız gerekebilir. Bunu bu hafta yapın ve topu yuvarlayın.

Oğlak
Yönetici gezegeniniz, ciddi Satürn, tipik olarak neyle uğraştığınızla çelişen bir konumda 2,5 yıl sonra yeni bir burca geçmek üzere. Mali bölgenize odaklanmıştır, bu nedenle ciddi bir satın alma veya yatırım zor kazanılmış olabilir, ancak bütçenizin sınırlandırılmasına değer. Bu alanda konsolide olmak ve başarıları kutlamak için fedakarlıklarınızı düşünün. Bu etki sona erdiğinde, pratik fikirler her zamanki pragmatik gerçekçiliğinizle uyumlu olduğundan, bu alan için özlü bir plan yapın. Özellikle güçlü bir konuşmanız veya içgörünüz olabilir, bu nedenle evet, bir uzmana danışın veya belki de bu aşamada gerçek uzman sizsiniz.

Kova
Zihinsel çeviklik ve iletişimdeki artışı fark ettiniz mi? Onlarla yapıcı ve yaratıcı bir şeyler yaparak bu harika fikirleri, kavramları ve konuşmaları doğrudan bankaya götürün. Daha da iyisi, bir fikre odaklanın ve onunla neler yapabileceğinizi görün. Hava işaretleri kavramsal aşamayı sever, bu yüzden en sevdiğiniz fikirleri devam ettirin ve geliştirin. Danışmanlık ve yavaş ama istikrarlı bir ilerleme gezegeni olan Satürn, 2,5 yıllık bir koşunun bu son haftasını burcunuzda geçiriyor. Bu yüzden, katlanmanız gereken bir haç varsa, onu atmaya hazır olun! Odak aşağıdaki burcun temalarına kaydıkça işler daha hafif hissedilecektir. Sloganınız: Düşünüyorum öyleyse varım.

Balık
Hâlâ hayalinizdeki günlük tutmaya ihtiyacınız varsa, bu hafta bunu başarma zamanı. Rüyalar, kişisel içgörü ve bazen kehanet anlayışıyla dolu, olağan dışı uyanık realitenizin bir parçasıdır. Keşke bilinç eşiğini aştığımızda o bilgi hazinesini yanımızda götürebilseydik. Bu hafta yapabilirsin. Yardımcı bir etki, Cuma günü zirveye ulaşarak hayatın bu alanına daha somut, somut bir köprü oluşturur. Bir uyku laboratuvarı bilimcisi gibi yapılandırılmış ve sistematik bir yaklaşım benimseyin ve gözlemleyin. Bir rüya grubunda, hatta uyandıktan sonra rüyalarınız hakkında konuşmak, onları daha düzenli görünmeye teşvik edebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yazar Yazıları Haberleri