Tecrübelerimle birlikte adayım

Uzun yıllar hesap uzmanı olarak çalışan Nimet Baylan Bazan, Avcılar'dan CHP belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı. Bazan, “Bütün tecrübelerimle birlikte Avcılar için hizmete hazırım” dedi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı olmak için istifa eden Nimet Baylan Bazan, aday adaylığı başvurusu sırasında, “Şu ana kadar belediyelerde edindiğim tüm bilgi ve tecrübelerimi Avcılar’da kullanmak için adaylığımı açıklamış bulunuyorum” dedi. Bazan, Avcılar’da yaşayan herkes tarafından çok sevildiğini ve tüm tarafların kendisine güvendiklerini dile getirdi.

 

Mahalleye özel proje


30 yıllık bir belediyecilik tecrübesi olduğunu söyleyen Bazan, Gürpınar, Bahçeşehir, Durusu, Başakşehir’de, belediyelerin kuruluş süreçlerinde görev aldığını belirterek, “Belediye Mevzuatı, Kamu Mali Yönetimi mevzuatı ve Belediye Gelirleri Mevzuatı ile İhale ve İmar düzenlemeleri konularında kendimi yetiştirdim. Avcılar'ın sorun ve ihtiyaçlarını sokak sokak bilen bir hemşehriniz olarak bunları birlikte çözeceğimiz inancı ile aday adaylık başvurusunda bulundum. Belediyecilikte çok önemli yenilikler getireceğimin sözünü veriyorum” dedi. Bazan, gerekli projeleri mahalle mahalle hazırladıklarını söyleyerek “Bütün tecrübelerimle Avcılara hizmet için hazırım” açıklamasında bulundu.

 

Nimet Baylan Bazan kimdir?


1971 doğumlu, evli ve iki çocuk annesi olan Nimet Baylan Bazan, Anadolu Üniversitesi İşletme ve Muhasebe Finans bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisansını Yerel Yönetimler ve Kamu ve Özel sektör iş birliği uygulamaları üzerine yapan Bazan, aynı zamanda Gelişim Üniversitesi’nde de Öğretim Görevlisi olarak görev yapmıştır. ANIL BODUÇ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

2019 Yerel Seçimleri Haberleri