TİP’li yöneticiye Diyarbakır’da HÜDA PAR saldırısı

TİP’li yöneticiye Diyarbakır’da HÜDA PAR saldırısı
TİP MYK üyesi Yunus Başaran, seçimdeki usulsüzlükleri anlatarak, parti yöneticilerine yönelik yaşanan saldırıyı açıkladı.

Cansev Temuçin - 14 Mayıs seçimlerinde TİP Antalya milletvekili adayı olan ancak Meclis’e giremeyen Türkiye İşçi Partisi MYK üyesi Yunus Başaran, 28 Mayıs seçimlerinde yaşanan usulsüzlükleri paylaştı.

Kişisel Twitter hesabından bir açıklama yayınlayan Yunus Başaran, Diyarbakır’da TİP yöneticisinin Hüdaparlılar tarafından saldırıya uğradığını belirtti. Başaran, Tekirdağ’da ise zarfından içinden Recep Tayyip Erdoğan’a basılmış oy pusulası çıktığını tespit ettiklerini de sözlerine ekledi.

Yunus Başaran’ın 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turu sırasında oy verme işlemleri devam ederken yaşananları aktardığı paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Tekirdağ’da arkadaşlarımız zarfın içine önceden Erdoğan’a basılmış oy pusulasını tespit edip tutanak tutturdu. Diyarbakır’da parti yöneticimiz hüdaparlıların saldırısına uğradı durumu iyi ve görevine devam ediyor. Sinop’ta arkadaşlarımız usülsüzlükleri tespit ettikleri için akplilerin saldırısına uğradı. Bunları şunun için söylüyorum; ülkenin dört bir yanında yurttaşlar oylarına sahip çıkıyor, mücadele ediyorlar. Umutlu olmak için daha fazla dayanağımız ve gücümüz var ve sonuç ne olursa olsun mücadele devam edecek. Umudunu kesme yurdundan!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.