14 Mayıs 2023 genel seçimleri CHP Sandık Takip Sistemi giriş

14 Mayıs 2023 genel seçimleri CHP Sandık Takip Sistemi giriş
 DAMGA Editörü
Türkiye'de 60 milyondan fazla seçmenin sandık başına gittiği 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinin sonuçları CHP tarafından da anbean takip edilerek işlenecek. 14 Mayıs 2023 genel seçimleri CHP Sandık Takip Sistemi giriş haberimizde yer alıyor.

Yüksek Seçim Kurulu seçim yasaklarının kalktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği sonuçlarını gazetedamga.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Bugün saat 08.00 itibarıyla başlayan oy verme işlemi 17.00'de sona erecek. Ardından sayıma geçilecek. Sonuçların açıklanmaya başlamasıyla birlikte büyük bir heyecan yaşanacak. Oyların takip edileceği noktalardan biri de CHP'nin uzun süredir kullandığı Sandık Takip Sistemi. Parti tarafından bugün de faaliyete geçirilen portal üzerinden oy kullandığınız sandıktan çıkan genel seçim sonuçlarını öğrenebileceksiniz.


Sandık Takip Sistemi'ne nasıl girilir?

CHP'nin uygulamaya bu seçimde de devam edeceği sonuç portalı Sandık Takip Sistemi için parti domainine ait bir subdomain (alt) ile hizmet sağlanıyor. sts.chp.org.tr üzerinden giriş sağlayabilirsiniz.

sts-chp.jpg

Sandık Takip Sistemi'nden oy nasıl öğrenilir?

Siteye giriş sağladığınızda karşınıza beyaz bir sayfa arka planı ile form çıkacak. Buraya TC kimlik numaranızı girmeniz gerekmektedir. Yurt içi sandık seçeneğini tıklayarak da bilgilerinizi doldurarak sandığınızı belirleyip yine ekrana ulaşabilrisiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.