Hasan Kalyoncu Üniversitesi 7 öğretim üyesi alacak

Hasan Kalyoncu Üniversitesi 7 öğretim üyesi alacak
Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu, ‘Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’ ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin ilgili hükümlerinde aranan genel koşulları sağlamış olmak kaydıyla, aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır.

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu, ‘Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’ ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin ilgili hükümlerinde aranan genel koşulları sağlamış olmak kaydıyla, aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır.

 

BİRİM BÖLÜM/PROGRAM UNVAN ADET AÇIKLAMA
EĞİTİM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ DOÇ.DR. 1 Proje yaklaşımı ve farklı yaklaşımlar konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmak. SCI/SCI-E/SSCI indekslerinde taranan dergilerde en az iki (2) makale yayımlamış olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİMDE ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME DOÇ.DR. 1 Metrik ölçekler ve çevrimiçi sınavlarda test güvenirliliğinin artırılması konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmak. SCI/SCI-E/SSCI indekslerinde taranan dergilerde en az iki (2) makale yayımlamış olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ SINIF ÖĞRETMENLİĞİ DOÇ.DR. 1 Bilimin doğası, çevre eğitimi ve özyeterlik konularında bilimsel çalışmalar yapmış
olmak. SCI/SCI-E/SSCI indekslerinde taranan dergilerde en az iki (2) makale yayımlamış olmak.
EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİ DOÇ.DR. 1 Özel eğitimde kaynaştırma, öğretmen eğitimi ve aile eğitimi alanında uzmanlaşmış olmak.
İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ 1 Klinik psikoloji alanında bilimsel çalışmalar yapmış olmak. SCI/SCI-E/SSCI indekslerinde taranan dergilerde en az iki (2) makale yayımlamış olmak.
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK DOÇ.DR. 1 Doçentlik unvanını hemşirelik esasları alanında almış olmak. SCI/SCI-E/SSCI
indekslerinde taranan dergilerde en az on (10) makale yayımlamış olmak.
MESLEK YÜKSEKOKULU ANESTEZİ PROF. DR. 1 Doçentlik unvanını anesteziyoloji alanında almış olup, yoğun bakım yandal uzmanı olmak. SCI/SCI-E/SSCI indekslerinde taranan dergilerde en az otuz (30) makale
yayımlamış olmak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.