Peter Barath kimdir? Valerien Ismael onu istedi!

Peter Barath kimdir? Valerien Ismael onu istedi!
Bu hafta sonu Trabzonspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta hazırlıklar devam ederken diğer yandan transfer için de yoğun mesai harcanıyor. Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael verdiği raporda Peter Barath'ı istedi. Peki, Peter Barath kimdir? Detaylar haberimizde.

Çok koşan ve önde pres yapan bir takım kurmak isteyen Valerien Ismael, 20 yaşındaki Peter Barath'ı takibe aldı. Fransız çalıştırıcı yönetime genç ön libero için "Bize önemli katkılar sağlayabilir" şeklinde bir rapor sundu. Macar ekibi Debrecen'de forma giyen 20 yaşındaki ön libero Barath'ın da sözleşmesi Aralık 2022'de bitiyor. Piyasa değeri 400 bin euro olan genç oyuncuyu çok beğenen Ismael, düşük maliyetle kar edilecek bir oyuncu olduğu için Barath'ın da mutlaka alınması yönünde istekte bulundu.



Peter Barath kimdir?

21 Şubat 2002 tarihinde Macaristan'ın Kzey Büyük Ovası bölgesinde bulunan Szabolcs-Szatmár-Bereg ilçesinin kabasbası Kisvarda'da doğdu. Futbola Kisvarda alt yapısında başladı. Ardından Debrecen'e transfer oldu. Bu kulüpte profesyonel adım atana kadar tüm alt yaş kategorilerinde oynadı. Toplamda çıktığı 59 maçta 5 gol atıp 9 da asist yaptı. Ön liberonun yanı sıra merkez orta saha ve 10 numara mevkilerinde oynayabiliyor. 20 yaşındaki oyuncu U17, U18 ve U21 kategorilerinde Macaristan formasını toplamda 2 kez giydi. 5 kez rakip fileleri sarstı. Güncel piyasa değeri 400 bin euro.

peter barath beşiktaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.