EXXEN çökerse ne yapılır? EXXEN E-mail ve şifre değiştirme nasıl yapılır? EXXEN telefon numarası

EXXEN çökerse ne yapılır? EXXEN E-mail ve şifre değiştirme nasıl yapılır? EXXEN telefon numarası
Türkiye'deki yayın platformlarından biri olan EXXEN, sık sık çökmesiyle gündemden düşmüyor. Peki, EXXEN çökerse ne yapılır? EXXEN E-mail ve şifre değiştirme nasıl yapılır? EXXEN telefon numarası haberimizde yer almaktadır.

Son dönemde en çok tercih edilen dizi ve film izleme platformlarından biri olmayı başaran ve kısa süre içerisinde Türkiye'deki spor kulüplerinin Avrupa maçlarına ait yayın haklarını da alan EXXEN, bir süredir alt yapısındaki çökmeler nedeniyle şikayetlerle karşı karşıya. Son olarak dün oynanan Galatasaray - Bayern Münih karşılaşmasında yaşanan sorun, milyonlarca kişiden tepki görmüştü. Peki, EXXEN çökerse ne yapılır? EXXEN E-mail ve şifre değiştirme nasıl yapılır? EXXEN telefon numarası haberimizde yer almaktadır.

Yüzlerce içerik EXXEN'de!

Sahip olduğu içeriklerle milyonlara ulaşmayı başaran EXXEN'de dizi ve filmlerin yanı sıra maçlar, gösteriler ve belgeseller de büyük ilgi görüyor. Ayrıca yarışmalar da bulunuyor. Konuşanlar'dan Suudi Arabistan Ligi'ne, O Ses Türkiye Rap'ten Tolashow Filtresiz'e kadar çok sayıda yayın sizleri bekliyor.

EXXEN abonelik fiyatları

Reklamlı Exxen aylık: 84,50 TL yıllık: 844,8 TL
Reklamsız Exxen aylık: 116,90 TL yıllık: 1.168,8 TL
Reklamlı Exxen Spor aylık: 157 TL
Reklamlı Exxen Spor (Sezonluk) aylık: 119 TL yıllık: 942,5 TL
Reklamsız Exxen Spor aylık: 169,90 TL yıllık: 184 TL
Reklamsız Exxen Spor (Sezonluk) aylık: 139 TL yıllık: 1.104,5 TL

EXXEN neden çöküyor?

Şu ana kadar mevcut içeriklerinde sorun yaşanmayan EXXEN'de özellikle maçlarda problemler baş gösteriyor. Çoğu zaman karşılaşmalar izlenemiyor veya donmalar yaşanıyor. Bunların ana sebebi anlık çevrimiçi ziyaretçi olarak tahmin ediliyor. Sahip olunan serverların yetersiz gelmesi nedeniyle sistemin çökme ihtimali yüksek.

EXXEN çökerse ne yapılmalı?

Özellikle maç izlenirken yaşanan bu sinir bozucu olaydan kurtulabilmek için pek çok kişi Twitter'dan yazmak gibi çözümler arıyor. Ancak sunucuların yerine gelene kadar beklemekten başka bir durum pek mümkün görünmüyor. Çünkü yoğunlukla karşılaşan serverlar kendisini kilitliyor ve hizmet aksamasına neden oluyor. Çoğunlukla yaşanan bu ancak farklı nedenlerle de görüntü alamayabilirsiniz. Digiturk gibi decoder veya uydu gibi alternatifleri bulunmadığı için EXXEN'de ayar yapılması söz konusu değildir.

EXXEN e-mail ve şifre değiştirme

EXXEN'de aboneliğinize dair bilgileri değiştirebilmeniz için öncelikle giriş yapmanız gerekmektedir. Sonrasında hesap bölümüne tıklayıp buradan e-mail veya şifre sayfasını açmalısınız. Bu alanlarda sistem sizden çift aşamalı doğrulama veya e-posta onayı isteyebilir. Bu şartları karşılamanız gerelmektedir.

EXXEN müşteri hizmetleri numarası

Her ne kadar telefon numarası 0 850 241 81 48 olarak gözükse de EXXEN'in müşteri hizmetleri olarak karşılık vermediği yönünde sosyal medyada çok mesaj var. Bunun da sebebinin dijital yayıncılık olduğu tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.