Esra Erol'da Yaşar Öksüz ve Osman Ermiş kimdir? Yaşar Öksüz DNA testi istedi

Esra Erol'da Yaşar Öksüz ve Osman Ermiş kimdir? Yaşar Öksüz DNA testi istedi
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da haftanın ilk gününde de izleyicilerin karşısına çıktı. Beşiktaş'ın galibiyeti ile eğlenceli bir başlangıç yapan başarıl sunucunun işlediği konular ise tam tersi oldu. İlk konuğu ise Yaşar Öksüz'dü. Osman Ermiş ile imam nikahlı olarak kaldığını ve çocuklarını kabul etmediğini söyledi. Peki, Esra Erol'da Yaşar Öksüz ve Osman Ermiş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarında yıllardır yayınlanan bölümleri ile seyirciler tarafından çok sevilen ve her geçen gün kitlesini daha da artıran Esra Erol'da yepyeni haftasıyla yine dosyaları açmaya başladı. İlginç olayların, gündeme damga vuran yaşanmışlıkların, kayıpların, dolandırıcılıkların ve daha birçok konuda çözüme kavuşmayı bekleyen detayların işlenmeye devam ettiği programda bugünün konuğu Yaşar Öksüz oldu. Genç kadın çocuklarından birini üzerine almayan imam nikahlı eşine parasını kaptırdığını söyledi. Peki, Esra Erol'da Yaşar Öksüz ve Osman Ermiş kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yaşar Öksüz kimdir?

Beşiktaş'ın şampiyonluğu sebebiyle siyah beyaz bir başlangıç yapılan Esra Erol'da programının ilk konuğu olarak 17 Mart 2021 Pazartesi günü stüdyoya gelen Yaşar Öksüz gündeme oturdu. Esra Erol'dan yardım isteyen Yaşar Öksüz ikinci çocuğunun Osman Bey'den olduğunu ve onun evladını kabul etmediğini ifade etti. Osman Bey tarafından evindeki kameralarla görüntü kameraya kaydedildiğini öne sürdü.


esra erol'da yaşar öksüz

Osman Ermiş kimdir?

Yaşar Hanım'ın iddialarına göre kendisinin olduğu çocuğu reddeden ve 1 aylık evlilikleri bulunmasına rağmen hiçbir şeyi kabul etmeyen Osman Bey' ile ilgili iddialar herkesin ağzını açık bıraktı. İddiaya göre Yaşar Öksüz milyonların önünde Osman Bey'in, çocuğunu öldürmek için kendisini aracıyal ezmeye çalıştığını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.