Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı evlendi! Nisa Bölükbaşı’nın eşi Yigit Inandı (turkyeet) kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

Survivor şampiyonu Nisa Bölükbaşı evlendi! Nisa Bölükbaşı’nın eşi Yigit Inandı (turkyeet) kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?
Survivor yarışmasının 2022 yılı şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı bir süredir beraber olduğu Yiğit İnandı ile dünya evine girdi. Peki Survivor Nisa'nın eşi kim?

TV8 ekranlarında düzenlenen Survivor yarışma programının 2022 yılı şampiyonu olan Nisa Bölükbaşı bir süre önce Yiğit İnandı ile nişanlanmıştı. Nisa üç aylık süren nişanlılığın ardından dünya evine girdi. Peki Survivor Nisa Bölükbaşı’nın eşi Yiğit İnandı kim, ne iş yapıyor, aslen nereli, boyu kaç, burcu ne, kaç yaşında, Instagram hesabı ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

nnn.png

Survivor Nisa Bölükbaşı evlendi mi, eşi kim?

Katıldığı Survivor programı ile adını duyuran ve geniş bir hayran kitlesi elde eden Nisa Bölükbaşı bu kez evlilik haberi ile gündem oldu. 22 Eylül Pazar günü sosyal medya hesabından evlendiğine dair bir fotoğraf paylaşan Survivor Nisa’nın kiminle evlendiği merak konusu oldu.

baris-murat-yagci-ve-ogeday-girisken-ile-bir-donem-ask-yasayan-nisa-bolukbasi-yigit-inandi-ile-nisanlandi-1719210976.webp

Nisa Bölükbaşı kiminle evlendi, eşinin ismi ne?

Survivor Nisa Bölükbaşı, geçtiğimiz haziran ayında bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Yiğit İnandı’dan evlilik teklifi aldığını açıklamıştı. Çift aynı ay içinde düzenlenen bir törenle aile arasında nişanlanmıştı. Nisa Bölükbaşı ile nişanlısı Yiğit İnandı 20 Eylül Pazar günü sade bir nikah töreni ile evlendi.

Nisa Bölükbaşı’nın eşi Yiğit İnandı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor Nisa’nın çiçeği burnunda eşinin ismi Yiğit İnandı. Sosyal medyada @turkyeet ismiyle de bilinen Yiğit İnandı, Amerika Birleşik Devletleri’nde Florida eyaletinde yaşıyor. Yiğit İnandı, 19 Haziran 1999 tarihinde doğdu. 25 yaşında olan İnandı ikizler burcu. Aslen Rizeli olan Survivor Nisa’nın eşi Yiğit İnandı’nın 10 yaşında ABD’ye yerleşti.

Yiğit İnandı Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanmayan Yiğit İnandı’nın 94 bine yakın kişi tarafından takip edilen @turkyeet kullanıcı adlı bir Instagram hesabı bulunuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.