Bahar dizisi Eylem kimdir? Elçin Afacan kimdir, aslen nereli? Elçin Afacan kaç yaşında, sevgilisi kim?

Bahar dizisi Eylem kimdir? Elçin Afacan kimdir, aslen nereli? Elçin Afacan kaç yaşında, sevgilisi kim?
Show Tv ekranlarında yayınlanan Bahar dizisi yeni sezonuyla ekranlara döndü. Diziye Eylem karakteriyle katılan kişinin kim olduğu merak ediliyor. Eylem karakterini Elçin Afacan canlandırıyor. Peki Elçin Afacan kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

Bahar dizisi yeni sezonu ile ekranlara dönüş yaptı. Sevilen dizide bu sezonda dikkat çeken bir karakter olan Eylem'in kim olduğu merak edildi. Diziye yeni dahil olan Eylem karakterine, genç ve yetenekli oyuncu Elçin Afacan hayat verecek. Peki Eylem'i canlandıran Elçin Afacan kimdir?

ELÇİN AFACAN KİMDİR?


21 Ocak 1991 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Elçin Afacan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olmuştur. Ardından 2016 yılında FOX'ta yayınlanan Görevimiz Komedi programı ile tanınmaya başlamıştır.

Afacan, ilk dizi deneyimini ise İçerde dizisinde Gülçin karakteri ile yaşamıştır. Ardından 2019 senesinde Bir Aile Hikayesi dizisinde Beste Güneş karakteriyle büyük çıkış yaparak tanınmıştır.

2020-2021 senelerinde Sen Çal Kapımı dizisinde Melek Yücel (Melo) rolünde yer almış ve daha sonra 2021’de ilk sinema deneyimi olan Benden Ne Olur filminde rol almıştır.

BAHAR DİZİSİ EYLEM KARAKTERİ KİMDİR?


Eylem karakterinin dizide nasıl bir tiplemeyi canlandırdığı merak ediliyor. Eylem, dizinin dinamiklerine yeni bir soluk getirmiş olacak. Bahar dizisinde Eylem’in, Süreyya karakterine yardımcı bir rol üstlenmesi beklenmekte.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.