3. kez evlenen Neslihan Demir “Hat-trick” yaptım dedi, ortalık karıştı!

3. kez evlenen Neslihan Demir “Hat-trick” yaptım dedi, ortalık karıştı!
Eski milli voleybolcu Neslihan Demir geçtiğimiz gün düzenlenen sade bir törenle Batuhan Çelik’le dünya evine girmişti. Evlilik törenine dair bir fotoğraf paylaşan Demir’in yorumu olay yarattı!

Türk voleybol tarihinin efsane isimleri arasında adını yazdırmayı başaran “Demir leydi” lakaplı milli voleybolcu Neslihan Demir üçüncü kez nikah masasına oturdu. Bir süredir birlikte olduğu Batuhan Çelik ile evlenen Demir mutlu haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Kişisel Instagram hesabından çiçeği burnunda eşi Batuhan Çelik ile düğün törenlerine ait bir fotoğraf paylaşan Neslihan Demir, “Biz evlendik yine..” notuyla mesajını paylaştı. Demir’in mesajının sonuna “hattrick” etiketi eklemesi ise birçok kişiyi şaşırttı.

355544.webp

Neslihan Demir'in ilk eşi kimdi?

Bilindiği gibi Neslihan Demir, Batuhan Çelik ile üçüncü evliliğini gerçekleştirdi. İlk evliliğini 2006-2013 yılları arasında Orkun Darnel ile yapmıştı. Demir’in bu evlilikten Zeynep adlı bir kız çocuğu bulunuyor. Demir ikinci evliliğini ise 2014’te ünlü aktör Kamil Güler ile gerçekleştirdi. Çift 9 yıllık evliliğin ardından 2023 yılında boşandıklarını duyurmuştu.

Neslihan Demir 3. evliliğini ise bir yıla yakın süredir birlikte olduğu Batuhan Çelik ile gerçekleştirdi. Demir’in aynı maçta üç gol atan futbolcular için kullanılan “hat-trick yaptı” ifadesini bu nedenle kullandığı düşünülüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.