Sura İskenderli 2022 konserleri | Konser takvimi ve bilet fiyatları

Sura İskenderli 2022 konserleri | Konser takvimi ve bilet fiyatları
Youtube'da yayınladığı videolarla birlikte adını müzik dünyasında duyuran ve milyonlara ulaşmayı başaran Sura İskenderli'nin 2022 yılında sahne alacağı merak konusu. Güzel şarkıcının hayranları kendisinin nerede çıkacağını öğrenmek adına araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Trend videoların vazgeçilmezlerinden biri olarak her geçen gün daha da fazla kişi tarafından dinlenen İskenderli'nin konserlerine dair son bilgiler haberimizde yer alıyor. Peki, Sura İskenderli 2022 konserleri nerede? Sur

Youtube'da yayınladığı videolarla birlikte adını müzik dünyasında duyuran ve milyonlara ulaşmayı başaran Sura İskenderli'nin 2022 yılında sahne alacağı merak konusu. Güzel şarkıcının hayranları kendisinin nerede çıkacağını öğrenmek adına araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Trend videoların vazgeçilmezlerinden biri olarak her geçen gün daha da fazla kişi tarafından dinlenen İskenderli'nin konserlerine dair son bilgiler haberimizde yer alıyor. Peki, Sura İskenderli 2022 konserleri nerede? Sura İskenderli konser takvimi ve bilet fiyatları bu sayfada.



Sura İskenderli 2022 konserleri

İnternette elde ettiği kitle ile birlikte şarkı listelerinde zirveye oynayan ve birçok parçasıyla da milyonlarca kişi tarafından dinlenen Sura İskenderli'nin dinleyicilerinin karşısına çıkacağı yerler öğrenilmek isteniyor. Hem coşturan hem de hüzünlendiren birçok eserde imzası bulunan güzel yarışmacının şarkılarına eşlik etmek isteyenler internetteki arama motorlarında sorgulama gerçekleştiriyor. Sura İskenderli 2022 konserleri detayları aşağıda.


Şu an Sura İskenderli'nin aktif konser duyurusu bulunmamaktadır. Takvime eklendiği anda haberimize eklenecektir.


sura iskenderli


Sura İskenderli kimdir?

Sura İskenderli, 17 Aralık 1994 yılında dünyaya geldi. İngilizce Öğretmenliği mezunu olan ve müzikle ilgilenmeye üniversite yıllarında başlayan Sura, şiir yazmaya çok küçük yaşta başladığından kısa sürede kendi söz ve besteleri ile büyük bir kitleye ulaştı. “Niye? “, “Yaram Derinden”, “Bir Daha Yak “, “Gelme Artık” şarkılarıyla Türkiye, Azerbaycan ve Bulgaristan’da iyice tanınan sanatçı 2019 yılında Türkiye ve Avrupa’da turneye başladı. 4 şarkıdan oluşan “Korkularım” albümündeki her şarkısı sevilen Sura, özellikle Youtube video kanalı üzerinden müzik severler ile paylaştığı şarkılar kısa süre içinde milyonlarca izlenme sayısına ulaşmayı başarmıştır. Genelde slow rap tarzındaki şarkılar ülkemizde ciddi bir hayran kitlesine sahip olmasını sağlamıştır. 10 Ağustos 2019 tarihinde Youtube video sitesinde yayınlanan "Bir Daha Yak",  "Yalancı" isimli şarkı 132 Milyon’un üzerinde izlenmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.