Spider-Man Evreni "Madame Web"in Hikayesi Baştan Yazılıyor! Sony Beklentileri Karşılayabilecek Mi ?

Spider-Man Evreni "Madame Web"in Hikayesi Baştan Yazılıyor! Sony Beklentileri Karşılayabilecek Mi ?
Dakota Johnson'ın oynadığı bir Spider-Man spinoff filmi, Madame Web karakterinin hikayelerini değiştirecekti.

Müge Yücetürk - Sony Pictures'ın Venom serisi ve Morbius gibi filmlerle başladığı Spider-Man dünyasında merakla beklenen iki film vizyona girmek üzere. Başrolünü Aaron Taylor-Johnson'ın oynadığı "Craven the Hunter" 6 Ekim 2023'te, Dakota Johnson'ın oynadığı "Madame Web" ise 16 Şubat 2024'te vizyona girecek.

Henüz yayınlanan iki filmden resmi teaser veya görüntü yok, hayranların merakı yüksek. Ayrıca filmin hikayesi hakkında pek fazla detay bilinmiyor. Çizgi roman okuyucuları karakterlere ve hikayelere hakim olurken, film uyarlamaları onları değiştirebilir ve Madame Web de aynı şeyi yapacak gibi görünüyor. Filmin yapımcısı Lorenzo Di Bonaventura, filmde Madame Web için yeni bir başlangıç ​​hikayesi yer alacağını duyurdu. ComicBook.com'a verdiği bir röportajda Di Bonaventura, Sony'nin yeni yaklaşımının hem eski hayranları hem de yeni izleyicileri memnun edeceğini de söyledi.

ace10c1f452a5718e05879c513f19c51.webp

Marvel Comics'te Madame Web, kehanet güçleri sayesinde Peter Parker'a çeşitli maceralarında eşlik eden yardımcı bir karakterdir. Karakter felçli ve örümcek ağı benzeri bir yaşam destek sistemine kalıcı olarak bağlı, dolayısıyla takma ad. Ayrıca, Madem Webb oldukça teyzedir. Sony, başrol için Dakota Johnson'ı seçtiğinden beri, karakterle ne yapılacağı konusunda çok fazla ilgi var. Yapımcılara göre Sony, karaktere yepyeni bir köken hikayesi vermek için Marvel Comics'in Madame Web'in geçmişi hakkında pek bir şey açıklamamış olmasından yararlanmayı planlıyor. Di Bonaventura dedi ki:

marvels-spider-man-remastered-sistem-gereksinimleri.jpg

"Yani, Örümcek Adam hayranıysanız, bu karakteri çizgi romanlardan tanıdığınız için seveceksiniz. Örümcek Adam, Madame Web'in çizgi romanında o kadar büyük bir karakter değil. Ve o gerçekten çizgi romanlarda tanıdığınız biri haline gelmeden önce, onunla tanışın ve nasıl biri olduğunu anlayın. Bu yüzden hayranlar için tamamen yeni bir alan olacağını düşünüyorum.

Sony, projenin ayrıntılarını gizli tutmaya çalışıyor, ancak Madame Web'in 2000'lerin başında olduğunu biliyoruz. Film bir başlangıç ​​hikayesi olduğundan, bu timelapse Madame Web'in Sony'nin şu anda düşündüğü diğer Spider-Man hikayeleriyle bağlantı kurmasını sağlayacak.

Aynı zamanda SJ Marvel filmleri "The Defenders" ve "Jessica Jones"un da eski yönetmeniydi. Clarkson'ın yönettiği Madame Web'in başrollerinde Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Emma Roberts, Adam Scott ve Tahar Rahim yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.