Remzi Kazmaz'ın FUTSOL kitabına yoğun ilgi

Remzi Kazmaz'ın FUTSOL kitabına yoğun ilgi
TFF eski yöneticilerinden Av. Yazar Remzi Kazmaz, soldan bakıldığında karşımıza farklı bir futbol çıkacağını anlatan ‘Futsol’ kitabının belgeselini çekti

TFF eski yöneticilerinden Av. Yazar Remzi Kazmaz, soldan bakıldığında karşımıza farklı bir futbol çıkacağını anlatan ‘Futsol’ kitabının belgeselini çekti. Bodrum’da Oasis Cinemarin Açıkhava sinemasında gösterilecek film öncesi Kazmaz, Oasis ile Kitabevi’nde imza töreni düzenledi. Kazmaz'a ünlü oyuncu Ali Poyrazoğlu ve Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ile Milli Takım'da geçmişte top koşturan Hazan Vezir de destek verdi. İmza törenine ayrıca Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya da katıldı.

Futbolun tadını bozdular

İmza gününe katılan ve Av. Yazar Remzi Kazmaz'a destek veren eski futbolcu Hasan Vezir, “Biz futbolla büyüdük futbolsuz değil bir gün bir saat bile düşünemezdik. Ama son yıllarda televizyondan dahi maçları izlemiyorum. Futbolun tadı kaçtı herkes elini uzatmış pastadan pay almaya çalışıyor. Futbolcular takımı değil alacağı parayı hesap ediyor. Futbol fabrika gibi çalışıyor amaç para kazanmak, itibar kazanmak olmuş Biz herzaman amatör ruh ile mücadele ettik ve ben hala öyleyim. Remzi Kazmaz'ın kitabını okudum ve çok etkilendim. Tam da benim içimdekileri söylemiş İnşallah bir gün soldan güzel bir orta atılır futbolun geleceği güzelleşir. Şu kesin ki; şike, bahis, diyaset futbolun içinde olmamalı” dedi.
 

Çok değerli bir çalışma

İmza gününe katılan Ali Poyrazoğlu da çok güzel bir eserle karşılaştığını belirterek Kazmaz'a övgüler yağdırdı. Poyrazoğlu, “Futbolun metalaştırıldığı her şeyin parayla ölçüldüğü bir zamanda futbolun insani yönüne dikkat çekmek ve geçmişteki yerine dair övgüler sunmak çok anlamlı. Herkes eminim bu eserden önemli dersler çıkracaktır” ifadelerini kullandı.

Futbol adına izlediğim en güzel eserdi

Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya da futbol adına çok güzel bir eser izlediğini belirtti. Karakaya, “Futbolun güzelleşmesini esas alan çok değerli bir eserle karşılaştık. Özellikle gençlerin, günümüz futbol dünyasını takip eden, içinde olan çocuklarımızın izlemesi gereken bir belgesel okuması gereken bir eserle karşı karşıyayız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.