Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Resmen açıklandı

Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Resmen açıklandı
Türkiye'nin en uzun soluklu film serilerinden biri olan Recep İvedik'in 6.'sı merakla bekleniyor. Peki Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? İşte detaylar...

Her yayınlandığı seri ile hem tartışılan hem de milyonların izlediği bir film haline gelen Recep İvedik'in dağıtım şirketi sorunu çözüme kavuştuktan sonra vizyona gireceği açıklandı. Şaham Gökbakar'ın fenomen haline getirdiği Recep İvedik, kısa süre içerisinde vizyondaki yerini alacak.

Şahan Gökbakar'ın baş rolünde yer aldığı Recep İvedik 6'nin sinema perdesinde ne zaman yer alacağı, dağıtımcı şirket Universal Pictures tarafından duyuruldu. Recep İvedik 6 için merakla beklenen vizyon tarihi ortaya çıktı. Dağıtımcı problemi nedeniyle vizyon tarihi bir süredir askıda olan Recep İvedik 6 için Paramount Pictures ve Universal Pictures iştiraki olan UIP Dağıtım ile anlaşma sağlandığı öğrenildi. Recep İvedik 6'nın vizyon tarihi hakkında resmi internet sitesine ekleme yapan UİP, bu tarihi 8 Şubat olarak belirledi. 

Ve tarih belli oldu
Mars Group ile anlaşamayan Çamaşırhane Film, CJ Entertainment Turkeydağıtımcılığında 8 Kasım 2019 tarihinde Recep İvedik 6 filmini beyaz perdeye taşıyacaklar.

Fenomen karakter Recep İvedik yeni filminde Afrika macerasını bizlere aktarıyor olacak. Bursa Karacabey’deki Longoz Ormanları’nda gerçekleştirilen çekimlerde set alanı için yaklaşık 100 bin TL harcandığı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum