Obsesyon filminin konusu ne, kimler oynuyor, ne zaman yayınlanacak?

Obsesyon filminin konusu ne, kimler oynuyor, ne zaman yayınlanacak?
Sinema perdesinde izleyici ile buluşmaya hazırlanan yerli film Obsesyon’a dair tüm detaylar merakla takip ediliyor.

Cansev Temuçin - Kısa bir süre sonra vizyona çıkacak olan Obsesyon filmi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Gerilim filmi sevenleri beyaz perdeye çekmeye hazırlanan filmin ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. İşte Obsesyon filminin oyuncu kadrosu, vizyon tarihi ve yapıma dair bilmeniz gereken tüm detaylar…

Obsesyon filmi vizyon tarihi

İlk olarak 2022 yılında vizyona gireceği açıklanan ancak daha sonra vizyon tarihi ertelenen Obsesyon filmi, 16 Haziran 2023 Cuma günü sinemalarla buluşacak.

Obsesyon filmi oyuncu kadrosu

Gerilim türündeki Obsesyon filminin başrollerinde; Ege Kökenli, Ekin Mert Duymaz, Sarp Can Köroğlu, Burcu Karakaya, Serkan Kılıç ve Demir Özdemir yer alıyor.

Obsesyon filminin konusu ne?

Gizem ve gerilim öğelerini bir arada sunan Obsesyon filminin yazarlığı ve yönetmenliği Eray Altay tarafından yapılıyor. Obsesyon filminde çevresi tarafından çok sevilen ve takdir edilen genç Mert’in öyküsü konu alınıyor. Mert aynı zamanda düzen takıntısı olan da obsesif bir adamdır. Beren’e aşık olan Mert, onu elde etmek için kusursuz planlar yapar. Beren’in ise gizli sırları vardır. 97 dakika uzunluğundaki filmin yapımcılığını ise NE Film üstleniyor.

obsesyon-afis.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.