Mustafa Akay "Hezarfen" gibi uçarak gönüllere girecek!

Mustafa Akay "Hezarfen" gibi uçarak gönüllere girecek!
İş dünyasından müzik dünyasına adım atan Mustafa Akay'ın son teklisi "Vur Dibine" dinleyiciler ile buluştu.

Ticaret hayatının gerginliklerinden bunalarak müziğin ışıltılı dünyasına uzanan ilginç bir yaşam öyküsüne sahip olan Mustafa Akay, son teklisi “Vur Dibine” ile eğlencenin tam manasıyla dibine vuruyor!

Uzun yıllardır ürettikleri ile kimi zaman duygulandıran kimi zaman da coşturan Akay, geçtiğimiz yıl çıkarttığı Aşk-ı Müebbet şarkısı ile sosyal platformlarda kısa sürede büyük bir başarı yakalamıştı.

80’ler 90’lar tadındaki şarkıları ile sahnelerinde nostaljik rüzgarlar estiren Mustafa Akay, şimdi de sözü ve bestesi kendine ait olan “Vur Dibine” şarkısı ile müzik piyasasını hareketlendirmeye geliyor.

Aranjesini Tarık Tosun’un yaptığı “Vur Dibine” ye Behnam Saeıdı yönetmeliğinde bir de klip çekildi. İstanbul’un en özel ve tarihi yerlerinden olan Galata’da çekilen ve romantik komedi tadındaki içeriği ile dikkat çeken klipte Akay, adeta Eros olup şarkısı ile gönülleri birleştiriyor.

Yaz aylarında özellikle Bodrum’daki yoğun sahne çalışmalarının yanı sıra sık sık Londra’da da sahneye çıkan Mustafa Akay, vakit bulduğu her an stüdyoya kapanarak her yaştan müzikseverin gönlüne hitap edecek güzellikteki şarkıları üretmeyi sevdiğini, bu yeni çalışmasının da yaz aylarına ayrı bir renk katacağını söylüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.