Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'ün oynadığı Kuş Uçuşu'nun 2. sezon fragmanı yayınlandı

Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'ün oynadığı Kuş Uçuşu'nun 2. sezon fragmanı yayınlandı
Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'ün başrollerinde oynadığı dizinin 2. sezon fragmanı Netflix tarafından yayınlanır yayınlanmaz gündeme oturdu.

Netflix'in Ay Yapım imzalı yerli yapımı ilk sezonuyla büyük ilgi görmüştü, 2. sezon fragmanıyla Kuş Uçuşu dizisinin yeni sezon yayın tarihi de belli oldu. Başrollerini Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner'in paylaştığı, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer ve Koray Kerimoğlu'nun üstlendiği dizinin ikinci sezonu 14 Aralık 2023 tarihinde tüm dünyayla aynı anda Netflix'te yayınlanacak.

Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon tarihi!

Meriç Acemi'nin kaleme aldığı, dizinin Netflix tarafından paylaşılan 2. sezon konusu ise şöyle:

Ormanda yaşayan aslanlarla onlar tarafından görmezden gelinen avcı kuşun amansız mücadelesini anlatan Kuş Uçuşu, dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışmasını gözler önüne seriyor. İlk sezonunu Aslı’nın Lale’yi yerinden ederek zafere ulaşmasıyla sonlandıran dizi, yeni sezonunda Aslı ve Lale’nin kıran kırana çekişmelere sahne olan medya sektöründe ayakta kalma savaşına odaklanıyor. Aslan sürüsünün bir parçası olmaya çalışan Aslı için işler daha da zor bir hal alırken Lale, tutkularını kaybetmenin acısıyla kabuğuna çekilip kendini evine hapsediyor. İlk sezonda yaşananların ardından ikilinin mücadelesi ve kuşaklar arasındaki savaş tüm hızıyla devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.