Melike Şahin - Canın Beni Çekti şarkı sözleri, kime ait?

Melike Şahin - Canın Beni Çekti şarkı sözleri, kime ait?
Ünlü şarkıcı Melike Şahin, yeni teklisi Canın Beni Çekti’yi yayınladı. Müzikseverler, şarkının sözlerini merak etmeye başladı.

Son dönemin en çok dinlenen şarkıcıları arasında yer alan Melike Şahin’den yeni şarkı. Ünlü isim, yeni teklisi Canın Beni Çekti’yi hayranlarıyla buluşturdu. Melike Şahin’in Canın Beni Çekti adlı şarkısı 25 Eylül 2024 Çarşamba günü tüm platformlarda dinleyiciye sunulurken, yeni parçanın sözleri de araştırılmaya başlandı.

Melike Şahin Canın Beni Çekti şarkı sözleri, kime ait?

Melike Şahin’in “Akkor” albümünün üçüncü single’ı olan Canın Beni Çekti, 25 Eylül Çarşamba günü müzikseverlerle buluştu. Canın Beni Çekti’nin sözleri Melike Şahin’e müziği ile Şahin ile birlikte Zafer Tunç Resuloğlu’na ait. Şarkının prodüktörlüğünü ise Martin Terefe ile Zafer Tunç ortaklaşa üstleniyor.

melikesahin-caninbenicekti2.jpg

Canım Beni Çekti sözleri

Nakarat

Gözler gizler niyetleri belki
Gördüm seni, canın beni çekti
Yok öyle
Uzaktan çapkın inatçı gülüşler
Yerse, benle kuytuya gel..

Melike Şahin, Canın Beni Çekti adlı şarkısını ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’ni dolduran hayranlarına seslendirmişti.

Melike Şahin, yeni şarkısını şu cümlelerle tanıtıyor: “Başlar başlamaz bizleri bir Yeşilçam sahnesine götüren bir şarkı. Gözlerle yapılan sessiz flörtleri işlediğim cilveli bir eser. Sıkıysa gel yanıma yavrum diyen bir kadın, ama onun yanına gidemeyeceğinizi/erişilmezliğini, ona ancak uzaktan bakabileceğinizi zaten bilirsiniz. Nüktedan ve iddialı sözleriyle yeni dönemimin favori şarkılarından biri.”

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.