Killers of the Flower Moon filminden yeni fragman geldi!

Killers of the Flower Moon filminden yeni fragman geldi!
Apple TV+'ın sinema sektörüne damga vuracak dizisi Killers of the Flower Moon'dan yeni bir fragman geldi. Efsanevi yönetmen Martin Scorsese'nin yönettiği film, Leonardo DiCaprio ile Robert De Niro'yu bir kez daha bir araya getiriyor.

Rakiplerini geride bırakarak lider içerik platformu olma kararlılığında olan Apple TV+, geçtiğimiz günlerde bu alandaki en büyük ürünlerinden biri olan Killers of the Flower Moon'un ilk fragmanını yayınladı. Şimdi de merakla beklenen filmden yepyeni bir fragman geldi.

Yaşayan efsane Martin Scorsese'nin yönettiği Killers of the Flower Moon, oyuncu kadrosu sayesinde büyük ilgi görecek. Filmin başrollerinde Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Lily Gladstone yer alıyor.

25696d5491dd4e96877b63d8675f34dd1236bd04.jpeg

Killers of the Flower Moon'ın ikinci fragmanı

Killers of the Flower Moon konusu

Gerçek bir hikayeden uyarlanan film, David Grann'in çok satan kitabından uyarlanan, 1920'lerde topraklarında büyük petrol yataklarının bulunmasının ardından öldürülen ABD'nin Oklahoma eyaletindeki Osage halkının hikayesini anlatıyor.
ayrıca o zamanlar yeni olan FBI'ın cinayetleri nasıl araştırdığını da inceliyor.

Killers of the Flower Moon oyuncu kadrosu ve yayın tarihi

Film, Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’nun yanı sıra Lily Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardina, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Mayers ve pek çok ismi kadrosunda bulunduruyor.

Killers of the Flower Moon, 20 Ekim 2023’te sinemalarda olacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.