"Hayır" diyemiyorsanız bu etkinlik tam size göre!

"Hayır" diyemiyorsanız bu etkinlik tam size göre!
Avcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Hayır Deme" etkinliği ile artık hayır yanıtını verebilmek daha da kolaylaşacak.

Milyonlarca kişinin en çok dert yandığı konulardan biri olan "Hayır" kelimesini kullananama sorunu artık tarihe karışıyor. Avcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Hayır Deme Sanatı Atölyesi" için kayıtlar başladı. Yer alacak etkinlikte Uzman Klinik Psikolog Serap Saral Reis ile gerçekleşecek Hayır Deme Sanatı Atölyesi 07 Haziran 2024 Cuma günü düzenlenecek.


Hayır Deme Sanatı Atölyesi'ne başvurular başladı

Avcılar Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte "Hayır" diyemeyen kişilerin ilgisini çeken atölye için kayıtlar başladı. Hayır Deme Sanatı Atölyesi için başvurular sınırlı olurken kayıt yaptırmak isteyenler için iletişim numarası paylaşıldı.

Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşların 444 6 989 numaralı telefon numarasını arayarak düzenlenen etkinliğe kayıt oluşturabilecek.

Hayır Deme Sanatı Atölyesi; 07 Haziran 2024 Cuma günü saat 14:00'da Cihangir Kadın Dayanışma Merkezi'nde vatandaşlara "Hayır" diyebilmeyi öğreterek katılımcıların hayatını kolaylaştırması hedefleniyor.

gpombduw8aab427.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.