Gülnaz Yılmaz Olguncan 'Şahidim İstanbul' ile karşınızda!

Gülnaz Yılmaz Olguncan 'Şahidim İstanbul' ile karşınızda!
Ses Sanatçısı, Müzisyen, Ressam ve Söz Yazarı olan Gülnaz Yılmaz Olguncan sözleri kendisine, bestesi ve aranjesi eşi İlkay Olguncan’a ait olan Şahidim İstanbul adlı single albümünü müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Ses Sanatçısı, Müzisyen, Ressam ve Söz Yazarı olan Gülnaz Yılmaz Olguncan sözleri kendisine, bestesi ve aranjesi eşi İlkay Olguncan’a ait olan Şahidim İstanbul adlı single albümünü müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Eşi ile birlikte kurdukları Musake Production şirketlerinin etiketiyle, 29 Aralık’ta tüm dijital platformlarda yayında olacak Şahidim İstanbul adlı single çalışmasının klibini Netd Youtube kanalından izleyebilirsiniz. İki yıldır üzerinde çalıştığı alternatif rock tarzındaki şarkısıyla 2024 yılına muhteşem bir giriş yapan Gülnaz Yılmaz Olguncan, kalıcı sanat eseri olan Şahidim İstanbul single albümüyle müzik dünyasının fatihi olarak güçlü duruşuyla karşınızda. Yetenekli sanatçının maddi ve manevi çok emek verdiği single çalışması yaşamış olduğu hayat hikâyesini anlatıyor ve İstanbul’un mistisizmini aşkla aktarıyor. Dinleyicilerine İstanbul'un yaşayan bir hazine olduğunu, aşkının yüceliğini hissettirmek isteyen sanatçı, şehrin büyülü atmosferini zarif sesiyle derinleştirip, tarihi dokusunu müzikal bir deneyimle birleştiriyor. Albüm, müzikal çeşitlilik açısından gerçek bir sanat eseri olarak öne çıkıyor.

ÇOK YÖNLÜ SANATÇI

Anadolu Üniversitesi Maliye mezunu olan, İstanbul Üniversitesi’nde Sosyoloji okuyan Gülnaz; çocuk yaşlardan itibaren duygularını şarkı sözleri olarak kaleme alıp, onları seslendiriyor; pop, alaturka, rap, rock gibi çeşitli tarzda şarkılar yazıyor. MSG üyesi söz yazarı ve bestekâr olan donanımlı sanatçı ayrıca SBB Konservatuvarı Türk Müziği ve Resim Bölümü’nde eğitim görmüştür. Samsun Devlet Opera ve Balesi Gençlik Korosu’nda Soprano olarak yer almıştır. TSM, Opera ve Pop Müziği olmak üzere birçok dalda konserlerde bulunmuştur. Tek Magazin’in yazarı ve editörüdür. Görsel, işitsel, edebi sanata hâkim olan Gülnaz Yılmaz Olguncan başarılı bir kariyere sahip olmasının yanı sıra sanat alanında birçok projeye imza atmıştır. Türkiye’nin Futbol Kulüplerine Marş yazan kadın söz yazarı olarak da tarihe geçmiştir. 2018 yılında Galatasaray Spor Kulübüne “İlk Aşkım Galatasaray Marşı”nı yazmış ve kulüple sözleşme imzalamıştır. Marş Fatih Terim’in doğum günü projesi başta olmak üzere, Tv’de ve stadyumlarda kullanılmıştır. 2020 yılında TRT ve Trabzon Ortahisar Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Trabzonspor Marşı Yarışması’nda 380 eser arasından yazdığı “Sevdamızsın Trabzonspor Marşı” ile Türkiye birincisi seçilmiştir.2022 yılında Çankaya Futbol Kulübü’ne “Son Ses Çankaya Marşı”nı yazmıştır. Yağlıboya tabloları iş ve sanat dünyasından önemli isimlere ulaşmıştır. Tokyo TRiCERA Art Gallery’de Türk Ressamlar arasında yer alan Gülnaz, ayrıca SAKÜDER’in ressam üyesidir. Otuza yakın tablosunu Kadın Müzesi, Körler Derneği, Toplum Gönüllüleri, Eğitim Vakıfları gibi kurumların düzenlediği sosyal sorumluluk projelerine bağışlayan; Japonya, Rusya, Azerbaycan, ABD, İngiltere, İtalya gibi dünyanın birçok ülkesinde resim sergilerine katılan Gülnaz Yılmaz Olguncan hayatını sanata adamıştır.

Sanata olan tutkusu ve yeteneği ile dikkat çeken, daha evvel önemli televizyon programlarından da tanıdığımız, büyük bir takipçi kitlesi olan Gülnaz Yılmaz Olguncan, Şahidim İstanbul adlı single albüm çalışmasıyla müzik dünyasında adından daha çokça söz ettirecek görünüyor. Bu albümüyle özündeki birikimleri yansıtacak, mânevi hislerinizi harekete geçirecek, sembolik sözleriyle İstanbul’un ruhuna müzikal bir yolculuk yaptıracak olan Gülnaz, müzikte hedefi on ikiden vuruyor. İşin hem mutfağında, hem müzik dünyasında önemli projelere imza atarak kendini kanıtlamış olan sanatçının albümü merakla bekleniyor.

Gülnaz Yılmaz Olguncan

Gülnaz Yılmaz Olguncan

Gülnaz Yılmaz Olguncan

Gülnaz Yılmaz Olguncan

Gülnaz Yılmaz Olguncan'ın sosyal medya hesapları

Instagram: https://www.instagram.com/gulnazyilmazofficial/

Facebook: https://www.facebook.com/gulnazyilmazolguncan

Twitter: https://twitter.com/gulnaz_yilmaz_

Youtube: https://www.youtube.com/@gulnazyilmazolguncan/featured

Musake Production İletişim: 0551 993 03 04

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum