Eurovision Brooke Scullion kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Eurovision Brooke Scullion kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Bu sene İtalya'nın Torino kentinde düzenlenecek ve milyonları ekran başına kilitleyecek olan Eurovision 2022 için geri sayım devam ediyor. 10-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonda çok sayıda şarkıcı ülkelerini ilk sıraya taşımak ve birinci olabilmek adına sahneye çıkacak. Ses kadar görselliğin de büyük önem taşıdığı zorlu rekabette İrlanda'yı Brooke Scullion temsil edecek. Güzel şarkıcı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Eurovision Brooke Scullion kimdir? Kaç yaşın

Bu sene İtalya'nın Torino kentinde düzenlenecek ve milyonları ekran başına kilitleyecek olan Eurovision 2022 için geri sayım devam ediyor. 10-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonda çok sayıda şarkıcı ülkelerini ilk sıraya taşımak ve birinci olabilmek adına sahneye çıkacak. Ses kadar görselliğin de büyük önem taşıdığı zorlu rekabette İrlanda'yı Brooke Scullion temsil edecek. Güzel şarkıcı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Eurovision Brooke Scullion kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.



Brooke Scullion kimdir?

İrlanda adına bu sene sahneye çıkacak Brooke Scullion 1999 tarihinde doğdu ve 23 yaşında. Brooke takma adı ile kariyerini sürdüren genç şarkıcı, 2022 Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkesi adına"That's Rich" adlı şarkısını seslendirecek. Ayrıca İngiltere'nin Sesi'nde 9. sezon yarışmacısıydı ve finalde üçüncü oldu]

2020: İngiltere'nin Sesi
2020'de Meghan Trainor'un koçluğuyla İngiltere'nin Sesi'nin 9 .sezonunda performans sergilemek üzere seçildi. Seçmelerde, Bruises'in bir coverını söyleyecek ve sonunda serinin ilk dört sandalyeden birini kazanacaktı. Jordan Philips'e karşı bir düello kazanacaktı. Son 8'de rakiplerini geride bıraktı ve Nothing Breaks Like a Heart'ın cover'ı ile son 4'e yükseldi. Finalde üçüncü oldu.

2022: Eurovision Şarkı Yarışması
Ocak 2022'de Brooke'un İrlanda'nın 2022 Eurovision Şarkı Yarışması temsilcisi olacak altı finalistten biri olduğu açıklandı. Stüdyo, uluslararası jüri ve halka açık oylama puanlarının kararlaştırdığı bir galibiyette Brooke ikinciliğe karşı dört puan farkla kazandı. Hem uluslararası jüri hem de televizyon oylarıyla 12 ve stüdyoda jüriden dört puan aldı.


Instagram hesabı @brookescullion'dur.


Eurovision 2022 Brooke Scullion

Eurovision 2022 Brooke Scullion

Eurovision 2022 Brooke Scullion

Eurovision 2022 Brooke Scullion

Eurovision 2022 Brooke Scullion

Eurovision 2022 Brooke Scullion

Eurovision 2022 Brooke Scullion

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.