Bayan Bacak lakaplı Serpil Örümcer'in son hali şaşırttı

Bayan Bacak lakaplı Serpil Örümcer'in son hali şaşırttı
Yeşilçam efsanelerinden biri olarak 1970'li yıllara damga vuran Serpil Örümcer'in son zamanlarda yaşadığı hayat herkesi üzmüştü. Bayan bacak lakaplı ünlü oyuncu geçimini çöp toplayarak da geçirmişti. İşte Örümcer'in son hali...

Boyu, posu ve endamıyla Yeşilçam'ın en güzel isimlerinden biri olan Serpil Örümcer'in Bakırköy'deki bir bijuteri mağazasında çalıştığı öğrenildi. Bir dönem adını herkese ezberleten Örümcer'in durumu herkesi şoke etmişti.

Uğruna şarkıların da yazıldığı Serpil Örümcer'in salaş ve perişan hayatı bir dönem Berkant'ın adına yazdığı Samanyolu'nun ardından çok yadırganıyor. Güzelliği ile büyüleyen Örümcer'in geçim derdi devam ediyor.

Geçim sıkıntısı yaşayan Serpil Örümcer kızı ve torununa bakmak için çeşitli işlerde çalışıyor. Daha önce bir magazin programında Örümcer’in rutubetten dökülen evinin görüntüleri yayınlanmıştı.

serpil örümcer

Örümcer yaşadığı hayatı “Rüyamda görsem inanmazdım. Ne oldum deme ne olacağım de” diyerek özetlemişti.

Örümcer kendisi ile yapılan bir röportajda 1997'dan sonra kızım Fulya, torunları Berkant ve Onur ile sokaklarda kaldıklarını, çöp toplayıp tuvaletlerde uyumak zorunda kaldığını anlatmıştı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.