Batman kostümünü bu kez Jason Momoa giyiyor!

Batman kostümünü bu kez Jason Momoa giyiyor!
James Gunn'ın DC Universe'deki geleceği belirsizken, Momoa şansını Batman olarak denedi...

Leyla Karahan Hız - DC Universe Aquaman Jason Momoa, bu yıl vizyona girecek olan Aquaman and the Lost Kingdom'daki rolünü yeniden canlandıracak. Karakterin bir sonraki yolculuğunun ne olacağı bilinmiyor.

Aquaman, James Gunn'ın DC Universe uyarlaması için duyurulan ilk projede yer almıyor ancak Momoa ile Gunn arasındaki tartışmalar Momoa'nın yeni bir karakter olarak DC filmlerinde yer almaya devam edeceği yönünde spekülasyonlar yaygın.

Aquaman'in belirsiz geleceği ile karşı karşıya kalan Jason Momoa da bir noktada Batman olmaya çalıştı. Oyuncu, tema parkı reklamlarında Batman kılığına girdiği gibi Warner Bros. Karakterlerin arasına karışır ve onları kendisinin Batman olduğuna inandırmaya çalışır. Tanıtım filmini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Bu komik görüntüler, Momoa'nın yeni DC Universe'deki rolünün Batman olup olmayacağı sorusunu gündeme getiriyor, ancak bu pek olası değil. Momoa, Robo'nun en sevdiği çizgi film karakteridir ve her zaman bir gün Robo'yu oynamak istediğini söylemiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.