Başakşehir'de Mavi Kuş sahneye çıktı

Başakşehir'de Mavi Kuş sahneye çıktı
Usta yazar Mustafa Kutlu’nun “Mavi Kuş” adlı eserinden aynı isimle uyarlanan tiyatro oyunu, Başakşehir’de bir kez daha sahnelendi. Başakşehir Tiyatro Akademisi öğrencileri ve eğitmenlerinin aynı sahnede yer aldığı oyunu tiyatroseverler beğeniyle izledi

Usta yazar Mustafa Kutlu’nun “Mavi Kuş” adlı eserinden aynı isimle sahneye uyarlanan oyun, Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde Başakşehirli tiyatroseverlerle buluştu. Anadolu’dan bir yol hikâyesinin anlatıldığı oyun, ilk günkü heyecanla izlendi. Bozkırda uzak bir kasabada “Mavi Kuş” otobüsünde yolları kesişen bir grup yolcunun trene yetişmeye çalışırken yaşadıkları sürprizlerle dolu yol hikâyesi, oyuncuların performansının yanında dekorasyonuyla da beğeni topluyor.
Başakşehir Tiyatro Akademisi’nde eğitim alan öğrenciler ve eğitmenleri aynı buluşturan “Mavi Kuş”, eğitimin üretime dönüşmesi açısından önem taşıyor. Her gösterimde seyircinin keyifle izlediği oyunda; Alican Turan, Alper Siyambaş, Aykut İspir, Barış Bilgiç, Bayram Samet Karakaş, Begüm Akkaya, Deniz Akkaya, Ebubekir Bulut, Eren Üzger, Evrim Artut, Harun Özüağ, Mehmet Solmaz, Mukaddes Kurmuş, Mücahit Koçak,  Oğuz Cabir Arslan, Oğuzhan Özcan, Sevilay Şimşek, Yağmur Şayir, Yakup Denli, Yusuf Sırma ve Yusuf Türk rol alıyor.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.